Bar Sue Asian bites en dishes walhalla in Oost (permanent gesloten)

Huub huub huub Koreaans restaurant Yokiyo is vanaf nu Bar Sue. Deze Koreaanse spot verhuisde vanaf de Wallen naar de hoek op de Insulindeweg in Amsterdam Oost (om de hoek van de Javastraat) en na een paar maanden is het dus nu tijd voor een nieuw food concept.

Bar Sue streetfood en warm dishes

Bar Sue is al vanaf 9.00 uur ’s morgens open voor early birds die hun cafeïnepeil even omhoog willen krikken en de rest van de dag kun je er tijdens lunch-, borrel- of dinnertijd snoepen van fingerfood, streetfood, bites, warme dishes of gewoon even langs poppen om wat af te halen voor thuis.

Bar Sue Amsterdam Koreaans

Bowls bij Bar Sue

Als je fan bent van bowls, zit je bij Bar Sue opperbest. Ze hebben namelijk heel veel verschillende bowls die je kunt tweaken naar jouw eigen smaak. Je kiest je basis (witte rijst, bruine rijst of salade) en topt je base vervolgens met zalm, avocado, komkommer, bosui, groene salsa, wakame en chili flakes. Meer zin in een meaty bowl? Dan kies je toch gewoon voor de Sue Bowl Chicken met avocado, zoete aardappel, jalapenos, creme fraiche, sriracha mayo en sesamzaad. Klinkt goed niet?

 

Bar Sue Amsterdam restaurant

Foto: Bar Sue

Buns en dumplings

Maar er staan nog meer Asian dishes op de kaart. Zo kun je je tanden zetten in een kimchi burger, verschillende bun bao’s (oeh de bun bao met zalm ceviche), dumplings, springrolls, ramen noodles, en en….ok you catch my drift. Er is genoeg streetfood en fingerfood om uit te kiezen. Maar ook als je een stevige trek hebt, gaat het goed komen, want ze hebben ook grote maaltijden.

Net geopend

Het zou zomaar zo kunnen zijn dat je één van de eersten bent die van de nieuwe dishes van Bar Sue proeft, want deze food spot is pas sinds gisteren geopend. Oeh over een scoop gesproken! Ik ga in ieder geval snel eens even buurten bij deze nieuwe Asian bar restaurant om van hun bites en dishes te knabbelen.

Bar Sue
Insulindeweg 1
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | brunch | koffie | drinks | dinner | terras

Openingstijden:
Dinsdag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag van 9.00 uur tot 3.00 uur
Zaterdag van 11.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 11.00 uur tot 1.00 uur

[mapsmarker marker=”288″]

Translate»
Lees vorig bericht:
The Bao Kitchen Justin Brown Amsterdam
Bao Buns party op de Kinkerstraat

Oehhh bao's I love them. Deze Taiwanese gestoomde broodjes zijn zo lekker zacht en ideaal te combineren met van alles. De...

Sluiten