Chef Angelo Kremmydas opent Massalia restobar op het Beukenplein

Massalia restobar is het allernieuwste en spannende project van chef Angelo Kremmydas.

Op het Beukenplein in Amsterdam Oost in het pand waar voorheen Rotisserie Oost en Mama Dough zaten, wordt er momenteel hard gewerkt aan het nieuwe concept dat Frans-Grieks geïnspireerde restobar gaat worden waar je naast een vorkje prikken ook terecht kunt voor wijn, cocktails en een goede vibe. Chef Kremmydas heeft Griekse roots en bij het nog te openen Massalia kunnen we binnenkort gaan genieten van ‘zijn Griekse keuken’. Ik heb in het verleden al vaker van Angelos kookkunsten mogen proeven. Zo lunchte en dineerde ik heerlijk bij Gitane Amsterdam, dat vorig jaar voorjaar open ging op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West en genoot ik van zijn gerechten uit het Midden-Oosten bij het inmiddels gesloten restaurant Nacarat van sterrenchef Ron Blaauw. Kremmydas heeft vroeger ook bij Nopi, het restaurant van Ottolenghi gekookt. Geen verkeerde culinaire carrière, toch?

En in juni van dit jaar kan hij dus Massalia restobar aan zijn cv toevoegen.

In de weekenden kun je ook overdag terecht bij deze nieuwe hotspot en de zaak krijgt ook een fijn terras. Dat wordt van de zomer Frans-Griekse lekkernijen eten in het zonnetje met een zomers wijntje erbij! Count me in!

Massalia Restobar
Beukenplein 21
Amsterdam Oost
Lunch | diner | fijn terras

Openingstijden Massalia Restobar:
Volgen nog

Plan je route naar Massalia Restobar

Dit vind je misschien ook wel interessant:

Foto: screenshot Instagram feed van Massalia restobar

Nieuwe restobar op het Beukenplein in Amsterdam Oost | Massalia restobar is de nieuwste zaak van chef Angelo Kremmydas | nieuwe zaken in Amsterdam | Grieks-Frans restaurant opent op het Beukenplein

Translate»
Lees vorig bericht:
Roux Amsterdam nieuwe relaxte bistro in hartje Jordaan

Roux Amsterdam op de Westerstraat is een luxe bistro met een chille sfeer in de maak. Lees verder

Sluiten