Bardot Amsterdam nieuwe all day food & drink spot op de Vijzelgracht

Bardot Amsterdam staat nu nog in de spreekwoordelijke steigers, maar deze all day food & drink spot gaat binnenkort open op de Vijzelgracht in Amsterdam Centrum. Super handig als je met de nieuwe Noord/Zuidlijn reist.

Bardot Amsterdam all day food & drink

Plekken waar je de hele dag terecht kunt zijn duidelijk in opkomst. ’s Morgens binnen hoppen voor een ontbijt en/of kop koffie en de hele dag kunnen blijven hangen met wat lekkers te eten en te drinken en tegen de tijd dat het wine o’clock is soepeltjes overgaan in gewone sap naar druivensap in je wijnglas. Nice nice! En Bardot Amsterdam speelt hier handig op in. En om het leven nog fijner te maken heeft deze nieuwe spot op de Vijzelgracht ook nog een zonnig terras waar je van hun goode vibes & great food kunt genieten. Oh yesss we like!

Ze hebben beloofd dat ze interieurimpressies en voorproefjes van wat er op hun kaart komt te staan op social media gaan knallen, maar ik vond al de bovenstaande foto van een brunchwaardig eiergerecht, dus dat belooft veel goeds. Verder is het dus even afwachten wat we precies gaan krijgen met de komst van Bardot Amsterdam.

Heb je nu al zin om een nieuwe spot te checken? Deze spots hebben net haar deuren geopend.

Wat dacht je van een middagje chillen op een wel heel erg bijzonder dakterras? Sinds vorige week is Jackie Amsterdam geopend. Een bijzonder stukje groen middenin de Bijlmer. Go check it out!

Nog zo’n heerlijke scoop: chef Alex Haupt, één van de meest talentvolle chefs van Amsterdam en zeker ook één van mijn kookhelden, opent binnenkort eindelijk zijn eigen restaurant middenin de Amsterdamse Pijp. Dit nieuwe restaurant gaat 101 Gowie heten.

Bardot Amsterdam
Vijzelgracht 35
Amsterdam Centrum
Ontbijt | brunch | lunch | drinks | dinner | terras

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 10.00 uur tot 1.00 uur

Foto credits: Bardot Amsterdam

[mapsmarker marker=”47″]

Tags: nieuw restaurant Amsterdam Centrum | nieuw restaurant Vijzelgracht | nieuwe bar Amsterdam Centrum | nieuwe bar Vijzelgracht | all day spot Amsterdam

 

Translate»
Lees vorig bericht:
House of Bird Brewerij Amsterdam
Bird Brewery opent volgend jaar bierproeflokaal House of Bird

Bird Brewery zoekt al een tijdje een locatie voor een bierproeflokaal Lees verder

Sluiten