Bird Brewery opent volgend jaar bierproeflokaal House of Bird

Bird Brewery zoekt al een tijdje een locatie voor een bierproeflokaal en die hebben ze nu dan eindelijk gevonden. Oprichters Rik van den Berg en Ralph van Bemmel deden mee aan een pitch van Staatsbosbeheer en wonnen waardoor ze de kans krijgen om in het Diemerbos House of Bird, oftewel het proeflokaal van Bird Brewery, te openen.

House of Bird bierproeflokaal in Diemerbos

Aangezien de nieuwe brewpub van Bird Brewery midden tussen het groen staat wordt het een spot waar iedereen kan chillen. Dus niet alleen bierdrinkende gasten, maar ook de kleintjes. Bird gaat activiteiten voor jong en oud organiseren (denk een vogelkijkexcursie, brouwcursus of een blotevoetenpad) waarbij ze dankbaar gebruik zullen maken van het bos waarin ze zich bevinden. Dat betekent ook dat er niet alleen maar bieren op de kaart staan. Wees niet gevreesd, voor de fans van de biertjes van Bird Brewery is er volop keuze op de tap en in de koelkast, maar er zullen ook huisgemaakte lemonades, koffie en andere dranken op de kaart komen te staan. En voor als je trek hebt gekregen hebben ze borrelhappen die gemaakt zijn van lokale en duurzame producten.

 

House of Bird gaat ergens in 2019 open en wordt overigens ook de officiële testlocatie van de brouwerij.

Over Bird Brewery

Bird Brewery is in 2016 opgericht door biersommeliers Rik van den Berg en Ralph van Bemmel. De jonge brouwers maken in hun eerste jaar indruk en winnen nationaal en internationaal 14 awards met hun bieren. In 2018 is het zelfs één van de twee meest succesvolle microbrouwerijen tijdens de grootste bierverkiezing van Nederland.

House of Bird
Diemerbospad 2
Amsterdam Zuidoost | Bijlmer
Bierbrouwerij | proeflokaal

Openingstijden:
Volgen snel

Foto credits: Bird Brewery

[mapsmarker marker=”46″]

Tags: Bird Brewery opent bierproeflokaal in Amsterdam | House of Bird bierproeflokaal in Diemerbos | brewpub van Bird Brewery opent in 2019

Translate»
Lees vorig bericht:
Dinner in the Sky Amsterdam bySam
Ik at op 45m hoogte op een zwevend plateau. En dit is hoe het ging.

Wat doe je als een gewoon tafeltje op de grond je enigszins begint te vervelen? Lees verder

Sluiten