Graphite eerste speakeasy restaurant van Amsterdam

Speakeasy bars kennen we al, zo hebben we cocktailbar Door 74 en The Closet, maar een speakeasy restaurant dat hadden we nog niet. Maar binnenkort wel, want dan opent speakeasy restaurant Graphite.

Graphite speakeasy restaurant in oude diamantslijperij

Sowieso is het hele eerste speakeasy restaurant in Amsterdam al best wel heel erg vet, maar het wordt nog gaver want je vindt dit verborgen restaurant in een oude diamantslijperij. Van buiten denk je ok diamantslijperij, maar zodra je de deur opendoet is het aha een restaurant. Een restaurant met een bar waar iedere avond slechts twintig gasten terecht kunnen. Over exclusief gesproken!

Frisse gerechten

In de keuken worden met name ingrediënten uit Nederland gebruikt. Ze gaan zoetzuren, groentesappen, bloemen en kruiden gebruiken om de gerechten lekker fris te houden. Je kunt kiezen uit een driegangendiner of een all the way dinner waarbij meer dan twintig gerechten jouw kant op komen. Maar wil je liever de touwtjes in eigen handen houden, dan kun je gewoon van de kaart bestellen. Het is jouw feestje.

Design van Graphite

Feran Thomassen neemt het interieur voor rekening. Wat te verwachten? Een georganiseerde chaos van stijlen, prints en materialen. Effen tinten bruin, grijs en zwart geven rust; warm smaragdgroen, diepgeel en zeeblauw dat beetje kleur.

Reserveren bij Graphite

Speakeasy restaurant Graphite opent ergens dit najaar en zal dinsdag tot en met zaterdag open zijn voor het diner en in het weekend ook tijdens de lunch. Wil je tafelen bij Graphite, dan kun je je via hun website registreren. De reserveringsmogelijkheden worden in fases vrijgegeven.

Graphite
Ergens op een verborgen plekje in Amsterdam
Lunch | diner | speakeasy restaurant

Openingstijden:
Volgen snel

Foto credits: Graphite

[mapsmarker marker=”48″]

Tags: Eerste speakeasy restaurant opent in Amsterdam | verborgen restaurant in Amsterdam | speakeasy restaurant in oude diamantslijperij in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Bardot Amsterdam centrum
Bardot Amsterdam nieuwe all day food & drink spot op de Vijzelgracht

Bardot Amsterdam staat nu nog in de spreekwoordelijke steigers, Lees verder

Sluiten