Benji’s opent een vestiging in Amsterdam West

Benji’s is urban en chill en nu kunnen we in Amsterdam West ook van deze coole spot genieten!

Voor iedereen die verslaafd is aan de relaxte vibe van Benji’s Amsterdam, maar waarvoor de Wibautstraat te ver weg is omdat ze in Amsterdam West wonen heb ik goed nieuws want er komt een Benji’s Baarsjesweg in de Baarsjes! Yay! Dat betekent dat we binnenkort net zo’n heerlijke spot hebben in the Westside!

Benji’s Baarsjesweg Amsterdam West

Op de hoek bij het Piri Reïsplein aan de Baarsjesweg zat altijd één of ander Grand Café dat Piri Reis Cafe heette. Deze plek werd vervolgens omgedoopt tot Mangal Piri Reis. Eerlijk gezegd ben ik er nooit geweest, dus ik kan er niets over zeggen, maar op deze hoek komt dus Benji’s Baarsjesweg. En laten we hopen dat dit dezelfde urban jungle wordt als haar grotere broer in Amsterdam Oost. Want dan zou dit zomaar één van de tofste en relaxte plekken zijn om overdag te chillen, te eten (oeh één van hun gruwelijk fijne bowls, buns of salades mjam!) en te drinken (sapjes of cocktails), te meeten of even je laptopje open te klappen. Fijn fijn fijn!

Wanneer Benji’s Baarsjesweg open gaat is nog niet bekend, maar ik hou het voor je in de smiezen. Dat wordt vaker even via de Baarsjeweg fietsen 🙂 En dan lees je het uiteraard terug op bySam.

Benji’s Baarsjesweg
Baarsjeweg 188
Amsterdam West | Baarsjes
Ontbijt | lunch | brunch | koffie | drinks

Openingstijden Benji’s Baarsjesweg volgen snel

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Benji's Baarsjesweg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Benji\'s Baarsjesweg 52.366366, 4.861230

Tags: Benji’s opent een vestiging in Amsterdam West | Benji’s Amsterdam opent tweede locatie in de Baarsjes | nieuwe ontbijtspot op de Baarsjesweg in Amsterdam West | nieuwe lunchspot op de Baarsjesweg in Amsterdam West | ontbijten in Amsterdam West | lunchen in Amsterdam West | cocktails drinken in Amsterdam West | acai bowls eten in Amsterdam | bowls eten in Amsterdam West | nieuwe chille spot Amsterdam West | werkplek in Amsterdam West | hotspot in de Baarsjes

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Bootoe Amsterdam BBQ Bar restaurant
Boótoe nieuwe Caribisch BBQ bar in Westerpark

Bootoe Bar BBQ brengt Caribbean vibes naar Amsterdam West. Read more

Sluiten