Boótoe nieuwe Caribisch BBQ bar in Westerpark

Bootoe Bar BBQ brengt Caribbean vibes naar Amsterdam West.

Het stikt nou niet bepaald van de Caribische tentjes in Amsterdam. Ooit was er Toko MC. Soms droom ik nog van hun pindasoep. En we hebben natuurlijk tropische verrassing Plato Loco in de Frederik Hendrikbuurt, maar daar is het wel zo een beetje mee gedaan. Maar daar komt nu dus verandering in met Bóotoe!

Bootoe Bar BBQ Amsterdam West

Want BBQ Bar en restaurant Boótoe opent ergens deze lente in Amsterdam West. In de Staatsliedenbuurt om precies te zijn, namelijk op het Limburg van Stirumplein. Weet je nog waar het mooie Viscafé De Gouden Hoek zat? Nou in dat pand komt dit bbqfeest. En zo wordt Westerpark een beetje de wijk waar je terecht kunt voor goodies van de bbq. Want een paar deuren verderop van Bóotoe zit Braai Westerpark en wat verderop zit uiteraard Pendergast.

Op de kaart van Bootoe komen dingen zoals Jamaicaanse jerk chicken en Surinaamse kipspiesjes en meer van dat soort tropische traktaties. Ohhh dat klinkt bijzonder goed. Naast food van de bbq kun je bij Bootoe ook terecht voor rum en cocktails. Op dit moment zitten ze nog in de verbouwingsfase, maar Bóotoe wordt een tropisch paradijs waar je wat kunt eten en wat kunt drinken, kunt langs hoppen voor een vrijmibo of een avondje dansen. Deze nieuwe BBQ bar restaurant in Amsterdam Westerpark gaat dus ergens deze lente open. Dus net nog op tijd voor al die mooie zomerse dagen.

Ook binnenkort open in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam West: Baohuis. Een nieuwe bar en restaurant waar je ongestoord bao’s naar binnen kunt knallen. Oh en ze hebben er ook cocktails en andere snacks.

Bóotoe Bar BBQ
Van Limburg Stirumplein 10
Amsterdam West | Westerpark
Drinks | diner | lunch

Openingstijden volgen snel

[mapsmarker marker=”170″]

Tags: Caribisch bbq restaurant Amsterdam | nieuw restaurant Amsterdam Westerpark | nieuw Caribisch bbq restaurant op de plek van viscafé De Gouden Hoek | nieuwe bar restaurant op het Limburg van Stirumplein in Amsterdam Westerpark | restaurant Staatsliedenbuurt | bbq restaurant Amsterdam | barbecuerestaurants Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Boi Boi Southwest Amsterdam
Thaise streetfood spot Boi Boi opent tweede locatie bij Hoofddorpplein

Boi Boi Southwest krijgt ook een terras waar je kunt eten! Lees verder

Sluiten