Boótoe nieuwe Caribisch BBQ bar in Westerpark

Bootoe Bar BBQ brengt Caribbean vibes naar Amsterdam West.

Het stikt nou niet bepaald van de Caribische tentjes in Amsterdam. Ooit was er Toko MC. Soms droom ik nog van hun pindasoep. En we hebben natuurlijk tropische verrassing Plato Loco in de Frederik Hendrikbuurt, maar daar is het wel zo een beetje mee gedaan. Maar daar komt nu dus verandering in met Bóotoe!

Bootoe Bar BBQ Amsterdam West

Want BBQ Bar en restaurant Boótoe opent ergens deze lente in Amsterdam West. In de Staatsliedenbuurt om precies te zijn, namelijk op het Limburg van Stirumplein. Weet je nog waar het mooie Viscafé De Gouden Hoek zat? Nou in dat pand komt dit bbqfeest. En zo wordt Westerpark een beetje de wijk waar je terecht kunt voor goodies van de bbq. Want een paar deuren verderop van Bóotoe zit Braai Westerpark en wat verderop zit uiteraard Pendergast.

Op de kaart van Bootoe komen dingen zoals Jamaicaanse jerk chicken en Surinaamse kipspiesjes en meer van dat soort tropische traktaties. Ohhh dat klinkt bijzonder goed. Naast food van de bbq kun je bij Bootoe ook terecht voor rum en cocktails. Op dit moment zitten ze nog in de verbouwingsfase, maar Bóotoe wordt een tropisch paradijs waar je wat kunt eten en wat kunt drinken, kunt langs hoppen voor een vrijmibo of een avondje dansen. Deze nieuwe BBQ bar restaurant in Amsterdam Westerpark gaat dus ergens deze lente open. Dus net nog op tijd voor al die mooie zomerse dagen.

Ook binnenkort open in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam West: Baohuis. Een nieuwe bar en restaurant waar je ongestoord bao’s naar binnen kunt knallen. Oh en ze hebben er ook cocktails en andere snacks.

Bóotoe Bar BBQ
Van Limburg Stirumplein 10
Amsterdam West | Westerpark
Drinks | diner | lunch

Openingstijden volgen snel

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Bóotoe

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Bóotoe 52.384322, 4.874755

Tags: Caribisch bbq restaurant Amsterdam | nieuw restaurant Amsterdam Westerpark | nieuw Caribisch bbq restaurant op de plek van viscafé De Gouden Hoek | nieuwe bar restaurant op het Limburg van Stirumplein in Amsterdam Westerpark | restaurant Staatsliedenbuurt | bbq restaurant Amsterdam | barbecuerestaurants Amsterdam

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Boi Boi Southwest Amsterdam
Thaise streetfood spot Boi Boi opent tweede locatie bij Hoofddorpplein

Boi Boi Southwest krijgt ook een terras waar je kunt eten! Read more

Sluiten