Hier vind je de beste friet van Amsterdam

De beste friet van Nederland benoemen en daarvoor heel veel goudgele frieten moeten testen lijkt mij geen verkeerde taak. Ieder jaar test het panel van het AD meer dan honderd frietkramen, frietkotten, cafetaria’s en patatzaken en daar rolt dan een lijst uit van de beste friet waar iedereen met ingehouden adem ieder jaar weer op zit te wachten. En zo ook dit jaar dus weer.

Beste friet Nederland

Om de beste friet van het land te kunnen happen moet je wel even afreizen naar Zwolle. Het Swolsch Friethuys ging er namelijk met de titel vandoor. De patatjes van de Zwolse frietbakkers werden bejubeld met het woord ‘subliem’ en wonnen met een dikke vette tien de AD friettest.

Bekijk de volledige lijst van de AD friettest

Beste friet Amsterdam

Heb je geen zin om helemaal naar het oosten van het land te gaan, dan kun je ook gewoon in Mokum blijven. Vijf frietzaken in Amsterdam kregen een plekje in de lijst van beste friet. De beste friet van Amsterdam vind je bij:

Dit is overigens niet de eerste keer dat Par Hasard zich de beste frietbakker van Amsterdam mag noemen en dat is best wel tof. Ben je al bij de tweede vestiging van Par Hasard in Amsterdam geweest? Ze hebben recentelijk een friterie geopend in Amsterdam Oud-West. En alleen al vanwege de kneuterige inrichting is het een must go. En natuurlijk zijn de patattekes niet te versmaden. Mjam!

Ik moet zeggen dat ik ook zeker fan ben van de frietjes van Frietboutique. Ze snijden hun frieten ter plekke en hebben fijne mayo smaakjes zoals truffel. Het is sowieso een mooie frietzaak waar je op je gemakje de goudgele lekkernijen naar binnen kunt happen. Met mooi weer kun je in het zonnetje je patatje eten.

Deze nieuwe junk food spot in Amsterdam Oud-West tilt snacken naar een geheel ander niveau.

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
The ARC by Lute Amsterdam
The ARC by Lute restaurant Amsterdam centrum

The ARC by Lute zo heet het nieuwe restaurant van chefkok Peter Lute in Amsterdam. Lees verder

Sluiten