Dit zijn mijn favo nieuwe restaurants van 2019

2020 staat te trappelen om te beginnen.

Maar voordat het zover is en we vooruitblikken pak ik nog even de kans om over mijn schouder te kijken naar de meest fijne restaurants die afgelopen twaalf maanden hun deuren hebben geopend. Want jemig wat zijn er weer goede tenten opengegaan en heb ik weer mogen eten van mooie gerechten. Dit zijn mijn favo nieuwe restaurants van 2019 in willekeurige volgorde.

Full Moon Garden

Dit dim sumrestaurant is overgevlogen uit Den Haag. Al jaren doet Full Moon Garden het goed in de Hofstad en ze lijken ook Amsterdam veroverd te hebben. Ik heb er afgelopen jaar drie keer gedimsumd, waaronder twee keer met mijn ouders. En die twee zijn op zijn zachtst gezegd nogal kritisch op dim sum gerechten. Maar beide keren waren ze supertevreden over de Aziatische bites.

1 van de 17

Authentiek dim summen Amsterdam centrum

Hieronder een recap video van mijn dim sum sessie met mijn ouders.

Full Moon Garden
Leidsestraat
Amsterdam Centrum
Lunch | diner

Lees mijn review over Full Moon Garden

Openingstijden Full Moon Garden:
Maandag tot en met woensdag van 12.00 uur tot 1.00 uur
Donderdag en vrijdag van 12.00 uur tot 2.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur

[mapsmarker marker=”90″]

Tags: beste nieuwe restaurants van 2019 | dit zijn mijn lievelings nieuwe restaurants van afgelopen jaar | nieuwe restaurants in Amsterdam | beste restaurants Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Weekendje weg Champagnestreek wijnreis Frankrijk
Weekendje Champagnestreek, met deze tips wordt het extra leuk

Afgelopen weekend cruisde ik naar Frankrijk met als bestemming Reims in de Champagnestreek. Lees verder

Sluiten