Bord’Eau* is natuurlijk geen nieuw restaurant, maar sinds de komst van chef Bas van Kranen in januari van dit jaar waait er een frisse wind in het restaurant. Chef van Kranen heeft een lichte manier van koken, dus weinig boter. Ook is hij koning in het laten shinen van producten in hun puurheid. Dit combineert hij met mooie fermentaties wat resulteert in gerechten waar je even stil van wordt. Dineren bij restaurant Bord’Eau is echt een bijzondere ervaring.
17 van de 17

Lees het volledige artikel over restaurant Bord’Eau.
Bord’Eau Restaurant Gastronomique
Nieuwe Doelenstraat 2-14
Amsterdam Centrum
Lunch | diner
Openingstijden:
Maandag van 18.30 uur tot 22.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 12.00 uur tot 14.30 uur en 18.30 uur tot 22.30 uur
Zaterdag van 18.30 uur tot 22.30 uur
Zondag gesloten
[mapsmarker marker=”19″]
- De beste restaurants van de Toscaanse kust (regio Versilia), waaronder (Marina di) Pietrasanta en Lido di Camaiore
- Tamariya, eerste Japanse donutshop opent in Amsterdam
- Pop-up Smaak Ramen opent eindelijk een eigen ramenrestaurant
- Restobar Nikotin nieuwe zaak van oud-chef sterrenzaak Coulisse
- De beste restaurants van Medellin en waar te overnachten in deze Colombiaanse stad
Tags: beste nieuwe restaurants van 2019 | dit zijn mijn lievelings nieuwe restaurants van afgelopen jaar | nieuwe restaurants in Amsterdam | beste restaurants Amsterdam