Bouillon Brothers brengt bouillonhype naar Amsterdam

Bouillon Brothers zou in de categorie vernieuwend en origineel een dikke pluim moeten krijgen. Marijke en Joris, oftewel de knappe koppen die dit bouillonconcept bedachten, halen met hun bouillonshop deze wel heul gezonde foodtrend naar Amsterdam. Toen ik afgelopen maart in New York ronddartelde was het duidelijk dat de New Yorkers al door hebben hoe gezond en lekker een goede broth is en nu kunnen Amsterdamse bouillonliefhebbers bij Bouillon Brothers in de Houthavens binnen stappen voor een good old broth.

Bouillon Brothers soepie met topping

Voor een kop authentieke bone broth zit je bij Bouillon Brothers goed. Je kunt kiezen uit een vleesbouillon of bijvoorbeeld een killer misosoepje. Om je soep helemaal af te maken kun je kiezen uit verschillende toppings zoals veggies, noodles, smakelijke oliën en kruiden. Of wat dacht je van Koreaanse kimchi om je soep up te spicen. Alle bouillons worden zoveel mogelijk gemaakt van producten van lokale ondernemers en natuurlijk wordt alles vers gemaakt. ‘Great to the bone!’ Zoals Bouillon Brothers zelf zegt.

Iets minder gezond, maar o zo lekker: PEEJAYS doughnuts. Verse huisgemaakte donuts.

Bouillon Brothers Amsterdam winkel

Bouillon drinken is gezond

Dat het bere gezond is om van bouillon te slurpen weten we natuurlijk allang. Al decennia wordt er gelijk een kippensoep je kant op geslingerd als je te kampen hebt met een griepje. De micronutriënten, mineralen en gelatine doet blijkbaar wonderen voor je immuunsysteem en extra bonus is dat het ook nog eens laag in calorieën is. Dus genoeg reden om eens een broth naar binnen te lepelen.

Kun je dan alleen bouillon eten bij ze? Nee hoor, ze hebben ook koffie met zoet lekkers, thee, gezonde sapjes, salades en diverse broodjes. Genoeg dus om je ontbijt of lunch door te komen.

Ook nieuw in de Houthavens: Het allereerste krokettenrestaurant van Amsterdam.

Bouillon Brothers
Haparandaweg 746
Amsterdam West | Houthavens
Ontbijt | lunch

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur

Foto credits: Bouillon Brothers

[mapsmarker marker=”365″]

Translate»
Lees vorig bericht:
De Japanner West Amsterdam
De Japanner opent tweede locatie in Amsterdam West

De Japanner is zo'n food spot die je gewoon altijd on top of mind hebt. Lees verder

Sluiten