De Japanner opent tweede locatie in Amsterdam West

De Japanner is zo’n food spot die je gewoon altijd on top of mind hebt. Hun Asian streetfood is om je vingers bij af te likken, het personeel is om te knuffelen, de wijnen slurpen bijzonder goed weg en de sfeer is gewoon te gek. Afgelopen zaterdag was ik eindelijk weer eens bij deze te gekke Asian food spot op de Albert Cuypstraat en het was wederom weer spot on.

De Japanner West komt eraan

En het fijne is dat we straks ook in Amsterdam West kunnen snoepen van de Oosterse hapjes van De Japanner. Foodie friend Roger Bloem van Cityguys tipte me al over de komst van deze nieuwe De Japanner in Amsterdam West en eigenaar Guido bevestigde deze te gekke scoop.

Asian food spot op de Bilderdijkstraat

En natuurlijk hing ik aan Guidos lippen om meer te horen over De Japanner in Amsterdam West. So what’s the deal met De Japanner part 2? Ken je slijterij ’t Fust op de Bilderdijkstraat? Jawel die ene op het hoekje tegenover burgerzaak Geflipt Oud-West, nou die drankenzaak heeft zijn flessen ingepakt en in dit hoekpand rollen binnenkort de gyoza, sushi en ander Asian bites over de tafels. Ze zijn nu nog volop bezig met klussen en faceliften, maar hopelijk als alles mee zit kunnen ze eind deze zomer de deuren opengooien om Amsterdam Oud-West a taste of their Asian food te geven.

Dit zijn de verborgen terrassen van Amsterdam. Ken jij ze al allemaal?

Same same but different

Op de vraag of De Japanner West een gevalletje copy paste wordt van haar oudere broertje in De Pijp weet Guido te vertellen dat het in grote lijnen overeenkomt, maar dat je bij deze nieuwe Asian food spot ook terecht kunt voor een heerlijke lunchsessie en dat er wat minder gefrituurde Aziatische streetfood op de kaart zal komen te staan.

Laten we hopen dat deze nieuwe Asian streetfood spot op de Bilderdijkstraat heel erg snel open gaat. Dan kunnen we het zelf gaan proeven en meemaken.

Hier at ik de beste Indo food sinds tijden.

Tel Aviv is hot! Bij deze nieuwe hotspot kun je fijne gerechten uit deze hippe stad eten.

De Japanner West
Bilderdijkstraat 203
Amsterdam West | Amsterdam Oud-West
Drinks | borrel | diner

[mapsmarker marker=”363″]

Translate»
Lees vorig bericht:
A Beautiful Mess Amsterdam
Pop-up restaurant A Beautiful Mess in oude wasserette Bijlmer Bajes

A Beautiful Mess is neerstreken in de voormalige wasserette van de Bijlmerbajes. Lees verder

Sluiten