Bowls & Buns opent bowls en buns spot in Amsterdam Zuid

Bowls & Buns vuurt al een tijdje yummie bowls en buns in het rond. Je vindt deze bowls and buns goeroes bij dé foodhallen bij Amsterdam Zuidas: Market 33, maar ook bij de Roeterseilandcomplex van de UvA en de HvA op de Wibautstraat. Maar hun bowls en buns doen het goed, dus tijd voor een nieuwe locatie. En deze nieuwe bowls & buns spot komt dus gewoon in Amsterdam Zuid. Dat is dus goed nieuws voor bowls en buns lovers die in Amsterdam Zuid wonen (of werken).

Bowls & Buns Amsterdam Zuid

Bowls & Buns Amsterdam is waar je je pitstop moet houden voor een heerlijke en gezonde poké bowl gevuld met bijvoorbeeld rauwe zalm of tonijn, quinoa en veggies of een goed getopte bao bun. Yummmm! En binnenkort kunnen we dus ook in Amsterdam Zuid terecht voor hun lekkers, het Hoofddorppleinbuurt om precies te zijn. De Hoofddorpweg nummer 17 om nog preciezer te zijn op de plek waar voorheen het te cute supermarktje zat. Breng je op dit moment een bezoek aan deze locatie, dan tref je ramen die afgeplakt zijn met het bekende logo van Bowls & Buns Amsterdam.

Wanneer deze bowls & buns one stop open gaat is nog niet bekend. Maar uiteraard hou ik je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze nieuwe poké bowl en bao buns spot.

Nu al zin om een nieuwe spot te bezoeken? Libertine Petite Cafe, ja ja de derde Libertine, is inmiddels open op de Noordermarkt.

Ben je dol op ramen noodles? Ken je Yama Ramen op de Westerstraat al? Deze ramen noedels spot is net geopend.

Bowls & Buns
Hoofddorpweg 17
Amsterdam Zuid
Lunch | diner

Openingstijden:
Volgen snel

Tags: Bowls & Buns nieuwe vestiging in Amsterdam Zuid | nieuwe spot bij Hoofddorpplein | buns in Amsterdam Zuid | nieuwe buns spot bij Hoofddorppleinbuurt | poké bowl Amsterdam | poké bowl Amsterdam Zuid | nieuwe spot op de Hoofddorpweg in Amsterdam Zuid

Translate»
Lees vorig bericht:
Libertine Petite Cafe Amsterdam
Oh yes er is een derde Libertine! Libertine Petite Cafe

Libertine Petite Cafe is het nieuwste lid uit de Libertine clan. Lees verder

Sluiten