Mannen achter cocktailbar Porem openen Branie Bar Restaurant

Branie Bar Restaurant zegt je nu waarschijnlijk nog niet zoveel, maar het zou zomaar zo kunnen zijn dat deze nieuwe cocktailbar en restaurant in één straks in je lijstje van favorieten staat te stralen.

Nieuwe bar van mannen achter Porum

Want Branie Bar Restaurnat is het nieuwe concept van de mannen achter cocktailbar Porum. Ja je weet wel die verborgen cocktailbar aan de Geldersekade op de Wallen waar je naast killer cocktails ook niet te doen lekkere Asian bites van restaurant Geisha kon happen. Ja kon, want afgelopen vrijdag was cocktailbar Porum voor het laatst. En nu storten ze zich volledig op hun nieuwste avontuur Branie Bar Restaurant.

Branie Bar Restaurant Amsterdam

‘Bij Branie serveren wij kleine Aziatische gerechten, heerlijke cocktails en Amsterdamse gezelligheid’, aldus hun Facebookpagina die net is aangemaakt. En laat ik nou fan zijn van hun cocktails, kleine Aziatische gerechten gaan er ook wel in en Amsterdamse gezelligheid is ook niet verkeerd. Dus kom maar door met deze nieuwe cocktailbar in Amsterdam.

Cocktailbar en restaurant op de Ten Katestraat

Natuurlijk sta je te poppelen om te weten te komen waar deze nieuwe bar restaurant haar deuren gaat openen en vanaf wanneer je er kunt toeven. Branie strijkt neer in Amsterdam Oud-West, op de Ten Katestraat om precies te zijn. Op nummer 26 (schuin tegenover de ingang van de Hallen) kunnen we binnenkort cocktails nippen en Asian food snacken. Nice nice! En deze nieuwe cocktailbar en restaurant op de Ten Katestraat gaat in april open, dus heel erg lang wachten hoeft niet. Fijn!

Ben je meer een bierdrinker? Het biermerk Walhalla opent een nieuw bierproeflokaal en bierbrouwerij in Amsterdam Noord.

Branie Bar Restaurant
Ten Katestraat 26
Amsterdam West | Oud-West
Cocktailbar | bites

Openingstijden:
Volgen snel

Foto credits: Branie Bar Restaurant

Tags: Nieuwe cocktailbar op de Ten Katestraat | nieuwe cocktailbar in Amsterdam Oud-West | Porem opent nieuwe bar restaurant in West | cocktails drinken in Amsterdam West | nieuwe bar restaurant bij de Foodhallen

Translate»
Lees vorig bericht:
Bowls & Buns Amsterdam Zuid
Bowls & Buns opent bowls en buns spot in Amsterdam Zuid

Bowls & Buns vuurt al een tijdje yummie bowls en buns in het rond. Lees verder

Sluiten