Oh yes er is een derde Libertine! Libertine Petite Cafe

Libertine Petite Cafe is het nieuwste lid uit de Libertine clan. Een lid met een wel heel erg Frans tintje wel te verstaan. De eerste Libertine spruit was Libertine Cafe Cafe op de Wolvenstraat. Een superknap café met bar waar je naar blijft staren en waar knapperige pizza’s uit de open keuken komen rollen. Een paar maanden geleden kwam de all day French toast spot Libertine Comptoir de Cuisine erbij op rolafstand van de oudste van het stel. En nu krijgen we er dus een nieuwe telg bij: Libertine Petite Cafe.

Libertine Petite Cafe op de Noordermarkt

Ja je leest het goed. Deze nieuwste Libertine strijkt neer op de Noordermarkt. Nummer 4 om precies te zijn en dat is dus pal naast Cafe Finch. Wat er precies op de kaart staat van deze nieuwe Libertine Petite Cafe is nog even afwachten, maar ik hoop op heel veel mooie Franse klassiekers zoals paté, oesters, slakken en dat soort festijnen. En de Tao Group waar de Libertinetjes tot behoren kennende zal deze nieuwe spot weer wat mooie Instamomenten opleveren. Dus dat is fijn voor de Instafans onder ons.

Libertine all day spot

Een snelle blik op de hashtags van Libertine op Insta leert ons dat Libertine Petite Cafe een goede spot is voor eigenlijk ieder moment van de dag. Voor een ontbijtje tijdens de vroege uurtjes in de ochtend, een uitgebreide brunch, drankjes in de avond, maar ook het diner. En de #sweetandsavory verraadt dat zowel zoetekauwen als hartige Henkies op hun plek zijn bij Libertine op de Noordermarkt.

Oei oei kun je niet meer wachten op deze nieuwe spot op de Noordermarkt? Dan heb ik goed nieuws voor je. Je hoeft niet zo heel lang meer te wachten want Libertine Petite Cafe gaat aanstaande donderdag al open. Nice!

Libertine Petite Cafe
Noordermarkt 4
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | brunch | diner | drinks

Foto: Libertine Petite Cafe

[mapsmarker marker=”2″]

Tags: Derde Libertine in Amsterdam | nieuw café Noordermarkt Amsterdam | ontbijten in Amsterdam Centrum | brunchen op de Noordermarkt | nieuwe spot Noordermarkt

Translate»
Lees vorig bericht:
Recept pizzabodem bimi zelf maken
Doe eens gek: Maak een bimipizza! Oh en hij is ook nog eens vegan!

Pizzabodems gemaakt van bloemkool die kennen we inmiddels wel. Lees verder

Sluiten