Proeven van sterren bites van Bridges bij Taste of Amsterdam

Foodies waarvan het hart sneller gaat kloppen van smaaksensaties, culinaire smaakbelevingen en kunstig voer kijken er al weken naar uit: Taste of Amsterdam. Het festival dat ieder jaar weer het Amstelpark omtovert tot een waar culinair safari.

Bridges op Taste of Amsterdam

Een van de deelnemers waar ik wel heel erg naar uit kijk is Restaurant Bridges*. Dit sterrenrestaurant weet wel raad met vis en chef Andrès Delpeut tovert de ene na de andere culi creatie tevoorschijn. Voordat chef Delpeut de scepter zwaaide bij het restaurant in The Grand vond je Bobby Rust en Joris Bijdendijk aan het roer van de keukenbrigade. Restaurant Bridges is al jaren inspired by Ron Blaauw, wat inhoudt dat chef Blaauw onder de speed dial zit voor eventuele sparringsessies. En nu kunnen bezoekers van foodfestival Taste of Amsterdam proeven van het lekkers van sterrenrestaurant Bridges.

Een voorproefje bij Bridges

Man oh man wat voelde ik me vorige week en lucky bastard toen ik bij restaurant Bridges mocht aanschuiven voor een avondje sneak preview van the tasty stuff die Bridges gaat serveren op Taste of Amsterdam. Een parade aan one bite (vis)bites komen voorbij. Uiteraard vergezeld met een fles Veuve Clicquot. Als dat geen fijne combi is.

Ben je bij Taste of Amsterdam? Ga dan zeker even op jacht naar de klein crêpes suzette, want die zijn echt niet normaal lekker.

Wil je deze culinaire verrassingen proberen? Je vindt Bridges op Taste of Amsterdam van 2 tot en met 5 juni in het Amstelpark in Amsterdam Zuid.

Bizar lekkere vis dishes bij Bridges

En na al dit lekkers was de avond nog lang niet voorbij. We kregen nog vier gangen met fingerlicking good food. En het fijne van deze gerechten is dat je ze ook voor en na Taste of Amsterdam kunt snoepen bij Bridges, want deze mooie gerechten staan gewoon op de kaart. Mijn favoriet? De langoustine met lardo, rode mul met broodkorst en een ravioli van Waldorf salade. Zooo goed!

Restaurant Bridges Amsterdam

Taste of Amsterdam

Maar er is natuurlijk nog veel meer heerlijks te ontdekken op Taste of Amsterdam. Zo struikel je ook zo over de handgemaakte worsten van Brandt & Levie, kun je nippen van wijntjes van Castelli di Diablo, kun je je cafeïne niveau weer op peil krijgen bij Pellini Caffe, kunnen wodkafans terecht bij Ketel One, smeert Gulpener de keeltjes van bierfanaten en heeft DeliXL ook een paar culi treats voor je in petto.

Restaurant Bridges
Oudezijds Voorburgwal 197
Amsterdam Centrum
Lunch | brunch | diner

Reserveren bij Restaurant Bridges

Zin gekregen om een visje te eten bij Restaurant Bridges? Je kunt hieronder gelijk een tafel reserveren.

Translate»
Lees vorig bericht:
Lightspeed
Handige horecatool maakt uit eten gaan bijzonder fijn

Goede service in een restaurant wordt soms flink onderschat. Lees verder

Sluiten