Brouwerij Troost opent derde vestiging in Amsterdam Oost (PERMANENT GESLOTEN)

Brouwerij Troost fans die in Oost wonen kan ik blij maken met deze vette roddel: Brouwerij Troost gaat een vestiging openen in Amsterdam Oost. Wat?! Jazeker, je leest het goed. Naast een bierbrouwerij met proeflokaal op de Cornelis Troostplein in de Pijp en een bierbrouwerij met proeflokaal én te chill terras op het Westergasterrein in Amsterdam West breidt Troost haar bierimperium uit naar het oosten van Amsterdam.

Brouwerij Troost Oostpoort

De derde vestiging van bierbrouwerij Troost komt in Oostpoort. Je weet wel waar je ook bierbrouwerij Poesiat & Kater (in het oude dierenasiel) en BAUT Paradijs kunt vinden. En binnenkort kun je hier dus ook  Brouwerij Troost biertjes lurken. Maar niet right away, want Brouwerij Troost Oostpoort zit nu nog in het beginstadium van het traject, namelijk fase vergunningenaanvraag en we weten hoe dat soms kan gaan. Dus het is nog een voorzichtig nieuwtje. Maar het feit dat ze bezig zijn met een bierlocatie in Amsterdam Oost is natuurlijk al iets om heel erg blij van te worden.

Deze foodspot gaat binnenkort open in Amsterdam Oost en alleen al vanwege zijn verhaal vind ik het een te gekke spot.

Bierproeflokaal met terras

Oh en als Troost het doet, doen ze het meestal goed, want hun vestiging in Amsterdam Oost krijgt als het goed is een terras. Dikke like!

En natuurlijk ga ik hopen dat ze daar ook de alom bekende juicy Troost hamburgers, borrelhappen en ander stoer Troostvoer uit de keuken toveren dat het bieren extra fijn maakt. Uiteraard hou ik je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze nieuwe bierspot in Amsterdam Oostpoort.

Geen zin om te wachten totdat Troost in Oost open gaat? Bij deze bierbrouwerijen met proeflokaal kun je nu al chill bieren.

Ook zo gek op wijntjes nippen en biertjes drinken in de zon? Dit zijn de tofste wijnbars en bierbrouwerijen met terras in Amsterdam.

Brouwerij Troost Oost
Amsterdam Oost | Oostpoort
Bierbrouwerij

[mapsmarker marker=”388″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Carbon Xpress Amsterdam
Carbon opent Carbon Xpress in Amsterdam Oost

Carbon Xpress is het nieuwste telg uit de Café Carbòn familie. Lees verder

Sluiten