Carbon opent Carbon Xpress in Amsterdam Oost

Carbon Xpress is het nieuwste telg uit de Café Carbòn familie. Deze nieuwste offspring van deze grill spot opent binnenkort in Amsterdam Oost.

Carbon Xpress Amsterdam Oost

Anders dan de andere Café Carbòns is de keuken ingericht op heel veel to go en thuisbezorgingen. Er is zelfs een uitgifteluik aan de straatkant voor fietsbezorgers. Maar dat neemt niet weg dat je hier ook kunt neerstrijken voor een lekkere hap. Ze hebben dan ook hun best gedaan een plek te creëeren waar je lekker wilt blijven hangen voor wat lekkers. Achter de bar van Carbon Xpress zijn er tafeltjes waar je rustig je maal kunt weghappen en buiten op het pleintje is er een terras waar maar liefst 150 man terecht kan. So eat in or take out, het is aan jou.

Halal eten

En wat wel heel erg bijzonder vooruitstrevend is van Carbon Xpress, is dat je ook een halal maaltje kunt scoren. In de open keuken (jaaah lekker naar binnen gluren) zijn twee grillplaten, zodat er alle ruimte is om het halalvlees apart van de rest van het eten te bereiden.

Stoer voer

Carbon staat uiteraard bekend om stoer voer zoals spareribs en kalfsribs. Neem er een paar bijgerechten bij en stel zo je eigen maaltje samen. En bij Carbon Xpress staan er ook ambachtelijke kip-, kalfs- of runderburgers op de kaart. En het leuke is dat je ze zelf kunt toppen met jouw favo smaakmakers. Yum! Rol je hier rond borreltijd naar binnen? Dan kun je ook terecht voor borrelhappen.

Deze nieuwe foodspot in Amsterdam Oost opent op donderdag 13 juli a.s.

Dit nieuwe restaurant opent binnenkort in Oost en het belooft veel goeds.

Carbon Xpress
Mauritskade 100
Amsterdam Oost
Lunch | brunch | borrel | diner | terras | take out

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 0.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 1.00 uur

Foto credits: Cafe Carbòn

[mapsmarker marker=”29″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Karaoke Amsterdam Karakter
Er opent een karaoke spot op de Clercqstraat

Karaoke zingen in het he-le-maal.  Lees verder

Sluiten