Cannibale Royal Noord binnenkort op NDSM

Als ik denk aan sticky spareribs, gruwelijke burgers, patatjes en meer van dat heerlijke schransvoer, dan denk ik aan Cannibale Royale. Vooral als ik opeens een serieus gevalletje van midnight munchies hebt, is dit toch wel de foodspot waar ik wil zijn. Met de nodige alcoholische versnaperingen achter de kiezen struikelen naar Cannibale Royale op de Handboogstraat (de eerste Cannibale!), de Ruysdaelkade in de Pijp of naar CR op de Lange Niezel, we’ve all been there. Voor Amsterdammers in Noord die na twaalven trek hadden in een Cannibale sessie zat er niets anders op dan naar de overkant, maar die tijd is voorbij want Cannibale Royale Noord komt eraan (of hoe hun nieuwe vestiging in Amsterdam Noord ook gaat heten).

Frank’s Smoke House opent Frank’s Restaurant in Amsterdam Oost

Brouwerij Troost binnenkort ook in Amsterdam Oost

Cannibale Royale Noord

Bistro Noord op de NDSM hield het helaas niet vol en geeft nu dus het stokje over aan Cannibale Royale. En het is nu afwachten of de noordelingen wel te porren zijn voor een burger, frietjes en ander stoer voer van deze populaire foodspot. Sowieso wordt deze vierde vestiging van Cannibale Royale wel een hele handige spot om na een festivalletje op het NDSM een food pitstop te maken lijkt me. Ga je in ieder geval niet met een lege maag de pont op, ook best fijn niet? En als de pont in de startblokken gaat, kun je je hambot’je gewoon to go nemen. Chill.

Wow hoe tof is dit! Er komt een heuse karaoke spot op de Clercqstraat.

Ook leuk om te proberen: Het allereerste krokettenrestaurant van Amsterdam.

Poehee wat gaat er toch veel open in Amsterdam. Even alle nieuwe spots op een rij zetten? Bekijk alle nieuwe spots in Amsterdam.

Cannibale Royale Noord
Mt. Ondinaweg 32
Amsterdam Noord | NDSM
Diner | late night snacks

Openingstijden Cannibale Royale Noord:
Volgen binnenkort

[mapsmarker marker=”389″]

 

 

 

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Brouwerij Troost Oostpoort
Brouwerij Troost opent derde vestiging in Amsterdam Oost (PERMANENT GESLOTEN)

Brouwerij Troost fans die in Oost wonen kan ik blij maken met deze vette roddel: Lees verder

Sluiten