Casper Reinders en Jaimie van Heije openen Indonesisch restaurant Bumbu Kitchen

Bumbu Kitchen wordt straks het antwoord als iemand je vraagt waar je terecht kunt voor een Indonesisch maaltje, want dit nieuwe restaurant dat in het restaurant van NH Hotel De Doelen komt wordt een Aziatisch concept met de Indonesische keuken in de hoofdrol.

Bumbu Kitchen Indonesisch restaurant

En deze nieuwe Indo foodspot wordt niet zomaar een Indonesisch restaurant. Oh nee, Bambu Kitchen is het nieuwe project van Casper Reinders en Jaimie van Heije. Casper Reinders is eigenaar van een aantal horecazaken in Amsterdam waarvan hij de interieurs verdraaid goed heeft opgeleukt. Denk bijvoorbeeld aan Lion Noir, Bo Nam, Joya, Jimmy Woo, Libertine Libertine Cafe en Libertine Comptoir de Cuisine. Jaimie heeft ook een aardige carrière achter de rug. Hij stond ooit in de keuken van Oud Sluis***, werkte onder Ron Blaauw, heeft zijn eigen restaurant Jaimie van Heije in Ouderkerk aan de Amstel, heeft in de keuken gestaan bij restaurant Moon in de A’dam Toren en zit achter The Avocado Show. En nu kan hij Indonesisch restaurant Bumbu Kitchen aan het lijstje toevoegen

Indonesisch restaurant in NH Hotel De Doelen

En als je weet dat Casper Reinders en Jaimie van Heije betrokken zijn bij een horecaconcept, tja dan verwacht je eigenlijk ook wel wat. Reinders staat bekend om zijn bijzondere en soms excentrieke inrichting. Vaak maakt hij gebruik van hele unieke vintage objecten. En nu gaat hij voor het eerste een hotelrestaurant inrichten. En wel een restaurant in een vijfsterrenhotel. Dus dan mag je ook wel wat gaafs verwachten. Ik heb gehoord dat er in Bambu Kitchen naast een giga bar ook een cocktailbar komt. En met een chef als Jaimie aan het roer reken je natuurlijk op fotogenieke bordjes. Ja toch? Zin om aan te schuiven bij dit nieuwe Indonesisch restaurant van Casper Reinders en Jaimie van der Heije? Ze gaan in maart open.
Nu al zin in Indonesisch eten? Schuif aan bij Indonesisch restaurant Blauw op de Amstelveenseweg of Mama Makan in het Hyatt Regency.
Bumbu Kitchen
Nieuwe Doelenstraat 26
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | diner
Foto: Gespot op de Facebookpagina van Jaimie van Heije. Fotograaf helaas onbekend.
[mapsmarker marker=”490″]
Tags: Nieuw restaurant Casper Reinders en Jaimie van Heije | Samenwerking Casper Reinders en Jaimie van Heije | nieuw Indonesisch restaurant Amsterdam | Indonesisch restaurant Amsterdam | restaurant in NH Hotel De Doelen Amsterdam
Translate»
Lees vorig bericht:
Capital C Amsterdam Diamantbeurs
Wow er komt een mega restaurant van 500 m2 in de oude Diamantbeurs

Aan het Weesperplein vind je het best wel indrukwekkende gebouw dat vroeger dienst deed als diamantbeurs. Lees verder

Sluiten