Chef van duurste burger ter wereld popt up in Amsterdam

Hij bouwde de duurste burger ter wereld en haalde daarmee het Guiness Book of Records. Speciaal voor Hamburger Day maakte chef Diego een burger ter waarde van € 2.050,=. Wow I know best een prijzig burgertje niet? Maar dan krijg je ook wat: Een burger dat bestaat uit kaviaar, Oosterschelde kreeft, Japanse dry aged wagyu en een hamburgerbroodje met saffraan. Verder foie gras, witte truffel, Remeker kaas, Japanse fruittomaat (blijkbaar een dure tomaat?) en een toefje bladgoud bovenop et voilà daar is je duurste burger ooit.

Burger Atelier pop-up

En nu popt de bekende chef achter deze duurste burger ter wereld dus voor het eerst op in Amsterdam. Twee dagen lang (8 en 9 september) flipt hij juicy burgers bij Club Koffie op het Krugerplein in Amsterdam Oost. En no worries je hoeft niet je bankrekening te plunderen om een burger te verorberen. Want hij gaat niet zijn famous most expensive burger maken, maar wel een Triple Meat! Triple cheese, ofewel een mannenburger. En een damesburger die iets eleganter en petiter wordt. En er is meer! Op de kaart komt stiekempjes een secretburger en hij vertelde mij dat één van de ingrediënten Hands Off My chocolate is. Dus zeker geen alledaags burgertje.

Beste hamburger

Voordat Diego Buik de duurste burger ooit bedacht sleepte hij al de prijs voor de beste hamburger van Rotterdam binnen in 2015 en haalde hij de tweede prijs voor de beste hamburger van Rotterdam in 2016. Ik sprak Diego een tijdje terug bij Capriole Cafe in Den Haag over zijn beste burger en zette mijn tanden in zijn smakelijke burger. Dat deze beste man dus wel een burgertje kan bakken, is wel duidelijk.

Frietboutique frietje speciaal

Voor zijn Burger Atelier pop-up werkt Chef Diego samen met Frietboutique. Tijdens de burger pop-up kun je knabbelen van een frietje speciaal á la Frietboutique. Mjam. Oh en het is direct ook de lancering van deze nieuwe Frietboutique frietje speciaal. Mjam!

Helaas zijn de kaartjes voor zowel 8 als 9 september uitverkocht. Dus nu is het hopen dat Diego nog vaker op popt in Amsterdam. En anders kun je naar zijn pop-up in Delft op 2 september, want daarvoor is nu nog welgeteld één kaartje te koop.

Burger Atelier pop-up x Club Koffie
Krugerplein 2
Amsterdam Oost
Pop-up diner

Burger Atelier popt 8 en 9 september op bij Club Koffie in Amsterdam Oost van 17.00 uur tot 22.00 uur

[mapsmarker marker=”124″]

Translate»
Lees vorig bericht:
CIRCL restaurant rooftopbar Amsterdam
CIRCL nieuwe groene spot met rooftopbar opent in Zuid

Rooftopbars zijn hotter dan hot. Er poppen er steeds meer op in Amsterdam Lees verder

Sluiten