George Fish Shop nieuwe stylish fish take out

George Fish Shop zou zomaar je nieuwste pitstop kunnen worden voor verse vis. Deze nieuwe viswinkel komt naast grote broer George W.P.A. aan de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid en op het menu staan verse oesters, fruits de mer, visjes, schelpdiertjes en nog meer lekkers uit het water.

George Fish Shop Amsterdam Zuid

Vlei je jezelf bij de overige George spots neer voor een eetsessie in Franse bistrostijl, bij deze nieuwe George Fish Shop stop je dus maar even om je verse vis en/of schaal- en schelpdieren mee te nemen om thuis zelf in de pan te doen. Handig! En deze nieuwe viswinkel in Amsterdam Zuid ziet er zoals je van George gewend bent weer tip top uit. Mooie wit marmeren counter en witte tegeltjes die je even naar Parijs brengen.

Weet je waar je hemelse gerookte vis kunt scoren? Bij het net geopende Frank’s restaurant in Amsterdam Oost. Ik was er vorig weekend even en ik wilde alles proeven en mee naar huis nemen. Wees dus gewaarschuwd en neem een grote tas mee 🙂

Fish to go

Ben je geen ster in de keuken? No worries, je kunt bij George Fish Shop ook heerlijke verse vis gerechten halen zoals verschillende sandwiches, zoals een broodje verse paling.

George Fish Shop Amsterdam

Deze nieuwe Georgetelg zou in juli opengaan, maar ik fietste er afgelopen net nog even langs en de gevel ziet er nog zo uit. Ik vroeg aan een van de medewerkers wanner George Fish Shop open gaat en hij wist mij te vertellen dat je al de visgerechten bij George W.P.A. kunt eten en al het een en ander kunt afhalen, maar tja zoals je ziet de fish shop nog niet open is. Maar binnenkort dus wel, dus we moeten nog heel even wachten voordat we terecht kunnen voor verse vis en meer op de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid.

Het allereerste charcuterierestaurant opent binnenkort in Amsterdam Centrum

Nieuwe George beachspot in Amsterdam Oost

Natuurlijk ben je al bekend met SanGeorge, George Bistro Bistro, het vrij nieuwe Café Georgette op de P.C., maar er is nog meer exciting nieuws rondom de Georgefamilie, want medio augustus opent George Marina een nieuwe volledig in George style beach club aan het water. Een nieuwe stijlvolle spot waar je ultiem kunt chillen met wat lekkers te eten en te drinken.

George Fish Shop
Willemsparkweg 74
Amsterdam Zuid
Lunch | brunch | diner

[mapsmarker marker=”397″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Burger Atelier Chef Diego Buik
Chef van duurste burger ter wereld popt up in Amsterdam

Hij bouwde de duurste burger ter wereld en haalde daarmee het Guiness Book of Records. Lees verder

Sluiten