Café Beurre nieuwe bar waar je wijntjes kunt drinken en vega snacks kunt happen

Café Beurre op de Van Limburg Stirumstraat in Amsterdam West is er eentje om in de gaten te houden.

Als de planning wordt gehaald opent deze nieuwe zaak in maart van dit jaar in de Staatsliedenbuurt. Voorheen zat op deze plek Baohuis (je weet wel die spot waar je cocktails kon drinken en bao’s kon scoren). Vervolgens werd Baohuis getransformeerd tot pizzazaak Pica waar je terecht kon voor Napolitaanse pizza’s. Maar nu komt er dus iets nieuws op deze plek.

Een beetje onderzoek naar deze nieuwe bar leert dat Kim Jongbloed (voorheen wijnzaak de Wijnwinkel en Balthazar’s Keuken) één van de eigenaren van Café Beurre wordt. Op vrijdag 14 januari van dit jaar hebben ze de sleutels van het pand gekregen en sindsdien zijn ze hard bezig om de bar gereed te krijgen voor de opening in maart. Bouwen, testen en proeven, dat is wat er achter de schermen gebeurt bij deze spot.

Wat we kunnen verwachten van Café Beurre? Het wordt een laagdrempelige zaak waar je in een knusse en levendige setting kunt smikkelen van comfortabele vegetarische gerechten en spannende wijnen. Om een idee te krijgen, check hun Instagrampagina want hierop komen verschillende gerechtjes langs waar je spontaan van begint te kwijlen. Één belofte die ze doen: je kunt veel boter en veggies verwachten bij Café Beurre.

Benieuwd? Vanaf maart kun je als het goed is bij Café Beurre aanschuiven.

dlkajg

Cafe Beurre
Van Limburg Stirumstraat 115
Amsterdam West | Staatsliedenbuurt | Westerpark
Borrel | diner

Openingstijden Cafe Beurre:
Volgen

Plan je route naar Cafe Beurre


Ook interessant

Café Beurre nieuwe hotspot in Amsterdam West | nieuwe bar op de Van Limburg Stirumstraat waar je vegetarische snacks kunt happen | vegetarische snacks eten en wijntjes drinken bij de nieuwe Café Beurre in Amsterdam West

Translate»
Lees vorig bericht:
Kalbi/galbi superlekker Koreaanse shortrib gerecht

Kalbi/galbi Ook interessant: Lees verder

Sluiten