Bar Hendrix opent Café Cómodo op de Jan Pieter Heije

Kun je maar geen genoeg krijgen van de gezelligheid van bar Hendrix op de De Clercqstraat? Dan heb ik goed nieuws voor je want het viertal achter deze populaire bar in Oud-West (te weten Robbert, Bram, Nick & Misha) komt met iets nieuws. Café Cómodo heet deze nieuwe spot en komt op de Jan Pieter Heijestraat.

Café Cómodo op de Jan Pieter Heije

Poehee de JP Heije staat duidelijk niet stil. Zo ging laatst de pop-up place to be Bar Brå al dicht en opende sushi burrito en poké bowl spot Sushito juist haar deuren op deze straat in Oud-West. En op de hoek met de Wilhelminastraat wordt al een tijdje geklust om dit hoekpand om te toveren tot de nieuwe locatie van Dr. Blend. Reuring genoeg dus in deze straat waar foodies aan hun trekken komen. En binnenkort kunnen we er dus Café Cómodo aan het must try in de Jan Pieter lijstje toevoegen.

Borrelen en eten the Southern way

‘Cafe Comodo is your new favourite living room in Amsterdam West, spiced with warm en sexy south American influences’ lees je op de A4’tjes die op het raam zijn geplakt. Een bezoekje aan de crowdfundingcampagne pagina van het nieuwe café leert dat Cómodo een plek wordt om te borrelen, maar vooral ook dé plek om je te storten op de Zuid-Amerikaans geïnspireerde kaart met een uitgebreid bijpassend drankassortiment. De southern touch zul je niet alleen op de kaart terug zien, maar ook in het decor (warme kleuren en robuuste materialen) en terughoren in de muziek.

Op dit moment is 100% van het binnen te harken bedrag opgehaald, dus dit zou zomaar kunnen betekenen dat we niet meer zo heel lang hoeven te wachten op dit nieuwe café op de Jan Pieter Heijestraat. Wist je trouwens dat er ooit al een café op deze hoek heeft gezeten? Dat blijkt uit de foto hierboven uit het Stadsarchief uit 1995.

Vraag je je af wat er nou hiervoor op deze hoek van de JP Heije en de Jacob van Lennepkade zat? Dat was Deegrollers. Yup dé spot om een no-nonsense pizza of pasta te scoren.

Heb je het al gehoord? De oud-chef van Ron Blaauw heeft zijn eigen restaurant geopend op de Utrechtsestraat.

Café Cómodo
Jan Pieter Heijestraat 110h
Amsterdam West | Oud-West
Borrelen | diner

Openingstijden Café Cómodo:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”446″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant ACE Amsterdam Utrechtsestraat
Oud-Chef Ron Blaauw opent Restaurant ACE op de Utrechtsestraat

Hoppa weer eentje om op je to do list te zetten: Restaurant ACE. Lees verder

Sluiten