Oud-Chef Ron Blaauw opent Restaurant ACE op de Utrechtsestraat

Hoppa weer eentje om op je to do list te zetten: Restaurant ACE. Dit nieuwe restaurant op de Utrechtsestraat opent morgen haar deuren. En Rik Thesing, de man achter dit nieuwe restaurant heeft al behoorlijk wat keukens van toprestaurants van binnen gezien. Wat dacht je van Ron Blaauw en De Bokkedoorns**?

Restaurant ACE Utrechtsestraat

Want Chef Thesing was eerder Chef de partie bij Ron Blaauw, chef de partie bij Restaurant De Bokkedoorns** en chef bij The Bischop en nu opent hij zijn eigen restaurant op de Utrechtsestraat nummer 33. Restaurant ACE gaat dit nieuwe restaurant heten. En weet je wat extra leuk is aan deze locatie? Voorheen zat hier Restaurant ’t Fornuis en laat dit nou de plek zijn waar de chef zijn carrière als leerling-kok ooit is begonnen. En nu is hij dus weer terug op dezelfde spot.

Typisch Amsterdams restaurant

Wat te verwachten qua eten bij ACE. Rik typeert zijn kookstijl als typisch Amsterdam, maar dan wel met een Frans-klassiek geïnspireerde keuken als basis. Ook laat de chef zich graag inspireren door culinaire invloeden van over de hele wereld. Je kunt exotische smaken en verrassende smaakcombinaties verwachten. Klinkt best goed.

Benieuwd naar dit nieuwe restaurant op de Utrechtse? Vanaf morgen is restaurant ACE open om aan te schuiven voor wat lekkers.

Ook binnenkort open: Umami by Han Amsterdam. Het nieuwe restaurant op de Overtoom van Michelinchef Han Ji.

En voor de ramen noodles fans: Sapporo RAMEN SORA heeft een kleiner broertje erbij op de Albert Cuypstraat in de Pijp. Deze nieuwe Japanse spot waar je onder andere terecht kunt voor een kom ramen noodles heet Ramen Izakaya SORA. En je kunt er ook andere Japanse lekkernijen scoren.

Restaurant ACE
Utrechtsestraat 33
Amsterdam Centrum
Diner

Openingstijden ACE:
Volgens snel. Maar ik kan alvast verklappen dat de keuken van het nieuwe restaurant op de Utrechtsestraat in het weekend tot middennacht open is en dat het restaurant zelfs tot 2.00 uur haar deuren open houdt.

Foto credits: Restaurant ACE

Translate»
Lees vorig bericht:
Recept Parrano kaas tricolore salsa
Fijn recept: Tricolore salsa met Parrano kaas

Ik ben gek op kaas. Ik heb dan ook altijd een blok kaas in mijn koelkast liggen. Lees verder

Sluiten