Yay! Libertine Cafe Cafe krijgt een jonger zusje.

Libertine Cafe Cafe ging ongeveer een jaar geleden open. De knappe spot van Casper Reinders in de Negen Straatjes met open keuken en fotogenieke bar is een gevalletje goed gelukt. Dat kunnen we nog een keer moeten ze gedacht hebben, want Libertine krijgt een vervolg. Same same but different. Op steenworp afstand (op de Berenstraat) van haar grote zus komt de Tao Group met Libertine Comptoir de Cuisine. En deze nieuwe spot in de Negen Straatjes wordt een French toast all day concept.

Libertine Comptoir de Cuisine

Libertine Comptoir de Cuisine klinkt behoorlijk chique en ik kan een prima woordje Frans, maar Comptoir de Cuisine stond blijkbaar niet in het rijtje van Franse woorden die ik in mijn hoofd moest stampen in 6 Atheneum. Google translate geeft antwoord. Comptoir de Cuisine betekent keukenaanrecht. En als ik dan zulke dingen lees ga ik zitten fantaseren: Wordt dit een zaak waar het aanrecht het centrum wordt en we er met z’n allen aan komen te zitten? En wetende dat Casper Reinders het interieur op zich zal nemen is één ding zeker, dit wordt geen één in dozijn interieurtje. Wordt het veel marmer, natuurlijk licht en loads of groen? Als je de omslagfoto van hun Facebookpagina mag geloven wel. Hoe dan ook, het wordt afwachten hoe Libertine Comptoir de Cuisine eruit komt te zien. En ik heb van zeer betrouwbare bronnen gehoord dat ze ergens rond 20 december open gaan.

French toast en shakes

Libertine Comptoir de Cuisine wordt dus een all day French toast spot, maar ook een French toast all the way stekkie. Ik ben bijzonder benieuwd wat dit precies gaat betekenen. En om je getoaste hapje weg te spoelen hebben ze onder andere milkshakes en smoothies op de kaart staan. Zie je dus eind december op de Berenstraat!

Pssst heb je het al gehoord? Bar Hendrix (ja die op de Clercqstraat) komt met een nieuw café op de Jan Pieter Heijestraat.

Libertine Comptoir de Cuisine
Berenstraat 20
Amsterdam Centrum | Negen Straatjes
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | diner

Openingstijden:
Volgen snel

Foto credits: Libertine Comptoir de Cuisine

[mapsmarker marker=”445″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Café Cómodo Amsterdam
Bar Hendrix opent Café Cómodo op de Jan Pieter Heije

Kun je maar geen genoeg krijgen van de gezelligheid van bar Hendrix op de De Clercqstraat? Lees verder

Sluiten