Chin Chin Club Amsterdam nieuwe foodspot en club op de Rozengracht

Chin Chin Club wordt een nieuwe underground spot op de Rozengracht. Letterlijk, want deze nieuwe spot heeft food and way more en komt in de kelder van het pand op numero 133 van deze steeds hotter wordende straat in Amsterdam Centrum.

Asian food and more

Als je bij Chin Chin Club trek krijgt kun je met al je tafelgenoten je chopsticks flink laten klapperen, want je eet hier zoals de Chinezen het doen op de sharing is caring manier. Naast authentieke Chinese gerechten in een nieuw jasje snoep je hier ook van andere Aziatisch eten. Denk dim sum die je even doen denken dat je je in Hong Kong bevindt, Asian style oesters, coquilles met gember en pittige Sichuan chicken wings. Je kunt aanschuiven voor een klein hapje bij je drankje of all the way gaan en voor een full Asian dinner gaan.

Chin Chin Club alles in één

Het is een club, een restaurant, een bar (oh nee wacht drie bars), een karaokebar en arcade in één. Oftewel een groot speeltuin voor volwassenen waar je je te goed kunt doen aan Chinese bites en dishes, killer cocktails, maar je dus ook kunt storten op old skool games en vertier die je even terug in de tijd brengen. Denk ping pong tafels, retro arcadegames en ouderwetse bordspellen en meer. Kom je hier een keertje binnenvallen, kijk dan niet gek op als je middenin een rollerdisco bent beland. Kan zomaar bij Chin Chin Club.

Drankjes en dansjes doen

Waarom één bar installeren als je er drie kunt neerplempen? Precies! Daarom krijgt deze nieuwe spot op de Rozengracht maar liefst drie bars. De eerste bar is volledig aperitiefproof en bij de tweede (360 graden) bar die je in het epicentrum van Chin Chin Club vindt je alles van bier en wijn tot aan rum. Wil je wat meer uit het zicht zitten? Installeer je dan aan de tiki-inspired cocktailbar voor een Asian cocktail. Oh en als je het chillen zat bent, kun je je wagen op de dansvloer.

Karaokebar Amsterdam

Het zal wel the Asian in me zijn, maar tja ik ben dus a sucker voor karaoke. Ennnn bij Chin Chin Club kun je dus gewoon karaokezingen met privékamers waar je he-le-maal Carpool Karaoke style los kunt gaan. Echt dikke vette like voor deze karaokebar.

Dus op naar de Rozengracht voor een avondje chillen bij deze foodspot, karaokebar, cocktailbar en club in één. Maar wel even wachten tot 8 september, want dan gaat Chin Chin Club AAN! Ik zoek alvast mijn favoriete karaoke nummer uit…

Chin Chin Club
Rozengracht 133
Amsterdam Centrum
Borrel | diner | late night snack | karaokebar

Openingstijden Chin Chin Club:
Zondag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 4.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 18.00 uur tot 5.00 uur

Foto credits: Chin Chin Club

[mapsmarker marker=”373″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Baker's Dough Amsterdam
Baker’s Dough Amsterdam eerste cookie dough bar

Baker's Dough Amsterdam is niet langer slechts een fantasie, maar een droom die werkelijkheid gaat worden! Lees verder

Sluiten