Restaurant Rijsel waanzinnig eten zonder poespas

Een restaurant dat zo goed loopt dat het in de weekenden gewoon haar deuren gesloten houdt. Restaurant Rijsel zit niet voor niets altijd ramvol. Weken van tevoren reserveren verzekert je van een tafeltje in dit no-nonsense restaurant in Amsterdam Oost.

Direct reserveren bij Restaurant Rijsel

Restaurant Rijsel eten zonder poespas

Ik had net zo goed mijn camera thuis kunnen laten, want de gerechten zijn allesbehalve fotogeniek. Ok, in de jaren ’90 had het zo in een receptenboek gekund, maar anno 2017 is het bijna gek om borden met kropsla als garnering online te gooien.

Bravo, huzarensalade op het menu zetten en het vervolgens zo hard nailen. Zo’n slaatje lust ik iedere dag wel.

restaurant-rijsel-amsterdam-oost

De lekkerste kip ooit

Wowzers deze kip is bizar lekker. Ok, wederom geen gelijk-je-camera-trekken taferelen want het gerecht ziet eruit alsof de kok struikelde en landde op het stalen blad, maar man oh man wat een smaken. En eerlijk is eerlijk, daar gaat het om. Die kip…serieus hoe mals kun je hem maken? Pffff niet normaal! En over de saus met eendenlever kan ik kort zijn: The best ever! Echt om je bord bij af te likken.

restaurant-amsterdam-rijsel-uit-eten

Als je het hebt over bizar goed eten zonder tierelantijn scoort Restaurant Rijsel op een schaal van 1 tot 10 een dikke 10. Daarnaast is de bediening snel, goed, kundig en vriendelijk. Zijn de wijnen crimineel lekker, is het fijn dineren met het geroezemoes van de anderen gasten en zit het met de prijs-kwaliteitverhouding wel snor.

Rijsel Amsterdam
Marcusstraat 52
Amsterdam Oost
Diner

Openingstijden Rijsel:
Maandag tot en met vrijdag van 18.00 uur tot 1.00 uur

[mapsmarker marker=”295″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Cocktail Week Amsterdam
Cocktail Week Amsterdam 7 dagen lang heel veel cocktails

Cocktail Week Amsterdam? Jaah, de allereerste Cocktail Week is geboren. Dat wordt zeven dagen lang een speeltuin Lees verder

Sluiten