Foo Concepts nieuwe egg waffle bar in Rotterdam

Foo Concepts op de Hoogstraat in Rotterdam is waar je moet zijn als je opeens een serious craving in egg waffles hebt. Het te cute zaakje is net geopend en hier vliegen de Chinese eierwafels je om de oren.

Egg waffle bar Foo Concepts

Foo Concepts egg waffle bar Rotterdam

Eigenaren Andy en Cammy snoepten al van Aziatische egg waffles toen ze klein waren en Andy heeft toen hij een tijdje in Hong Kong woonde deze heerlijke bites bijna dagelijks gehapt. Ze kennen deze lekkernijen dus als geen ander. Hun droom was om ooit zelf en samen een egg waffle spot te openen en deze droom komt nu dan uit. En aangezien ik als kleine Sam ook al meteen hooked was aan de egg waffle kan ik niet wachten om hun egg waffels te proberen. Ik neem er eentje met groene thee ijs en wat verse vruchtjes om mezelf ervan te overtuigen dat ik best gezond bezig ben. En het is een wel hele fijne snack. Heb je een hartige trek? Dan kun je ook een hartige wafel met kaas en yakitori nemen.

Egg waffles Foo Concepts

Asian snack walhalla

Als je even niet zo’n zin hebt in egg waffles, kun je trouwens ook kiezen uit verschillende sushi sandwiches of bijvoorbeeld zwarte sesam tofu cheesecake, strawberry yuzu cheesecake of een matcha sponge cake. Ook erg lekker. En om je dorst te lessen een beetroot latte, homemade iced tea of gewoon een kop koffie. Gewoon binnen of buiten op het bankje in de zon. Dus als je in Rotterdam bent, zeker even een pitstop maken bij deze te leuke spot op de Hoogstraat.

Foo Concepts egg wafflebar

Foo Concepts
[mapsmarker marker=”399″]
Rotterdam
Koffie | lunch | snack

Openingstijden Foo Concepts:
Dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 20.30 uur
Zondag van 12.00 uur tot 19.30 uur

[mapsmarker marker=”399″]

 

 

Translate»
Lees vorig bericht:
CoffeeConcepts Kinkerstraat Amsterdam West
CoffeeConcepts opent koffiebar op Kinkerstraat in Amsterdam West

De Kinkerstraat wordt nog meer een echte koffiestraat. Lees verder

Sluiten