Coming soon: Ron Gastrobar Oriental

Sterrenchef Ron Blaauw heeft zijn naam in Amsterdam inmiddels wel gevestigd. Zijn gelijknamige restaurant Ron Blaauw Amsterdam deed het op zijn zachts gezegd behoorlijk goed en werd beloond met twee sterren, hij besloot het wat meer low key aan te pakken en leverde zijn sterren in en begon in maart 2013 zijn laagdrempelig restaurant Ron Gastrobar aan de Amstelveenseweg en vorig jaar verraste hij heel Amsterdam door opeens culinaire broodjes worst te serveren bij hotdogparadijs The Fat Dog. En nu tovert Blaauw weer iets geheel nieuws uit zijn koksmuts: Restaurant Ron Gastrobar Oriental, een plek waar recht wordt gedaan aan klassieke Chinese gerechten.

Verse dim sum

Het nieuwe Oriëntaals restaurant wordt een walhalla voor “Asian food lovers” zoals ik zelf. Een professionele dimsum-chef staat al klaar om zijn dumpling-vouw-kunsten te vertonen in de keuken van Rons nieuwe concept. En dat is niet mis, want nou weet ik toevallig dat je je niet zomaar een dimsum-chef mag noemen. Pas na een jarenlange training mag je jezelf die titel geven. Dus dat belooft veel goeds. Ik kan niet wachten om straks de heerlijke huisgemaakte Chinese hors d’oeuvres en andere oosters creaties te proeven bij Ron Gastrobar Oriental.

Ron Gastrobar Oriental dimsum

Lekker delen

Net zoals oudere broer Ron Gastrobar in Amsterdam Zuid kosten de gerechten 15 euro per stuk en lenen ze zich er uiteraard goed voor om lekker gezellig op z’n Chinees te delen met je tafelgenoten.

Dit nieuwe Aziatische zusje van Ron Gastrobar kun je vanaf mei in de Kerkstraat in het centrum van Amsterdam vinden.

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant ADAM Amsterdam nieuw restaurant
Restaurant ADAM is formidable

De Franse keuken staat bekend om haar culinaire creaties die een ware traktatie zijn voor de smaakpapillen, maar minder fijn...

Sluiten