Nieuw in oost Majesteit Taartboutique

Eerder liep ik al een middagje mee met Gaby van Majesteit Taart en mocht ik letterlijk een kijkje in de keuken nemen terwijl zij de laatste hand legde op haar bietentaart. Ook was ik getuige van haar taartbezorgservice op de fiets met hoge hakken. En nu heeft deze power vrouw een hele mooie taartwinkel geopend op de Javastraat in Amsterdam oost. Bij Majesteit Taartboutique is het één groot taartenparadijs.

Majesteit Taartboutique Amsterdam oost

Het interieur van Majesteit Taartboutique is zoals het hoort te zijn in een cakeshop. Lekker zoet zoals de taartjes in de winkel. Romantische vogelkooitjes, lieflijke bloemetjes en lekker veel pastelkleuren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Majesteit Taartboutique Amsterdam oost Javastraat

Gaby doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. En met haar heerlijke taarten is dat niet zo moeilijk. Ook vertelt ze graag vol enthousiasme over haar mooie zelfgemaakte taarten en maakt heerlijke cappuccino’s voor alle zoetekauwen die nieuwsgierig haar nieuwe cakeshop bezoeken.

Majesteit Taartboutique Amsterdam oost cupcake brownie

Als de zon schijnt, zoals vandaag, kun je heerlijk op één van de twee bankjes buiten je taartjes oppeuzelen. Zo in het warme zonnetje smaken de taartjes nog beter. Mijn taartplateau (bananachai cupcake, prosecco vanille cupcake, brownie, red velvet cake, rode bietentaart en cranberrytaart) is héérlijk. Vooral de bananachai is er eentje om even bij weg te dromen.

Majesteit Taart Amsterdam oost

Majesteit Taartboutique is een fijne plek om lekker te genieten van zoete lekkernijen en lekker te hangen. En aanstaande zaterdag is het officiële openingsfeest van Majesteit Taartboutique waar je gewoon bij kunt zijn. Wel even aanmelden via info@majesteittaart.nl.

Majesteit Taartboutique Amsterdam oost cupcake

Majesteit Taart
Javastraat 5
Amsterdam oost
majesteittaart.nl

Translate»
Lees vorig bericht:
Ron Gastrobar Oriental Amsterdam
Coming soon: Ron Gastrobar Oriental

Sterrenchef Ron Blaauw heeft zijn naam in Amsterdam inmiddels wel gevestigd. Zijn gelijknamige restaurant Ron Blaauw Amsterdam Lees verder

Sluiten