Kick ass brunchen bij Cut Throat Amsterdam

Tja Cut Throat Amsterdam, ik kan er kort over zijn: Het eten is bij deze tent met New Zealandroots gewoon te gek (love their kiwi-style brunch), de mensen zijn er te chill en de sfeer is awesome. Dus of ik fan ben? Ja! Of ik weer terug ga? Ja, ik wil alles van de kaart proeven. Of je moet gaan? Ehhh ja!

Het is in eerste instantie een plek waar bebaarde mannen komen om hun gezichtshaar deskundig te laten shapen (en ik heb gehoord dat het echt voelt als een real man time), maar je kunt er dus ook neerstrijken voor een kop koffie, cocktails (ze hebben nieuwe kiwi style flava’s), een uitgebreide brunch of een avondmaaltje.

Cut Throat Amsterdam barber bar

Ik struikelde hier binnen voor een stevige brunch en man oh man wat was die niet te doen goed. Check de foto’s en probeer hiervan maar eens geen trek van te krijgen.

Cut Throat Amsterdam barber bar

De burgers van Cut Throat daarvoor fiets je maar al te graag om. Een super zacht broodje dat lekker even is mee getoast. Een juicy burger met super veel smaak, bacon dat kraakt tussen je tanden en tegelijk ook sappig is, heerlijke kaas en knapperige blaadjes sla die zorgen voor wat knapperigheid. Wat deze burger extra delish maakt is dat er zowel bbq saus als grove mosterd op zit en die combinatie is goddelijk. Echt een hamburger waar ik mijn vingers bij aflik.

cut-throat-amsterdam-chicken-waffles

Over de red velvet chicken ’n waffles. De kip is te crunchy voor woorden, de waffles lekker fluffy en dan die bacon…woah lekker krokant en met een lekker vet randje (the way I like it). En dan de kers op de taart: De huisgemaakte karamelsaus. Pfff dit is geen gerecht voor pussies en o zo goed.

cut-throat-egg-benedicts-amsterdam

Egg’s Benny kunnen goed gaan of totally wrong gaan. Deze eieren van Benedict zijn zeer goed gelukt. Hoor dit: Ciabattabrood dat kraakt als je je tanden erin zet en dan super zacht is van binnen, weer die heerlijke bacon, perfecte Bearnaisesaus, gepocheerde eieren die niet beter konden. Ik kan niets anders zeggen dan wow wat heerlijk.

cut-throat-amsterdam-centrum

Wat een super fijne plek is dit om door te brengen. Ideaal om je kater weg te eten, je lege buik te vullen met yummy stuff, cocktailtjes te nippen of te chillen met easy on the ears tunes op de achtergrond. Voor dat laatste zorg de DJ. De volgende keer ga ik voor de Kiwi breakfast en de pulled pork sandwich.

cut-throat-amsterdam-barber

Cut Throat Amsterdam
Beursplein 5
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | diner

Bekijk website

Openingstijden:
Maandag tot en met donderdag van 11.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag van 11.00 uur tot 19.00 uur
Zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur

[mapsmarker marker=”274″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Chips zoete aardappel recept
Chips van zoete aardappel

Chips is één van mijn grootste verslavingen. Ik zou iedere dag en bijna op ieder moment van de dag zo'n...

Sluiten