Archief

Gerookte Paaseieren, een Drijf Through voor je boot of Kef kaasPaaspakket. Dit zijn de tofste Paasinitiatieven.

Pasen in quarantaine is hoe we anno 2020 Pasen vieren. Tja dan kun je maar beter het beste ervan maken. Hieronder een paar te gekke initiatieven die Pasen wel heel erg vrolijk maken.

Kaaspakket van Kef

Fromagerie Abraham Kef heeft een speciaal Kef Paaspakket met verschillende kazen, boter, chocolade en andere dingen waarmee je je Pasen extra fijn maakt.

Kreeft en ander lekkers uit de zee met Pasen

The Seafood Bar heeft een twee personen sharing menu voor Pasen met onder andere kreeftensoep en scampi’s in kruidenboter. Mjam!

Bestellen kan op hun website.

The Wolf Pack Paas box voor thuis

Chef Michael Wolf van Wolf Atelier heeft te cute filmpjes met zijn zoontje. Voor Pasen hebben ze een speciaal Paaspakket samengesteld.

Asperges eten vanaf je boot

Het Bosch Waterfront heeft van hun plekje aan het water een heuse Waterfront Drijf Through gemaakt waar je met je boot langs kunt cruizen en wat lekkere gerechtjes zoals asperges à la Flammande kunt meenemen. Langskomen met auto (volop parkeerplek) of fiets kan natuurlijk ook.

Brasserie Marie Paasmenu

Een Paasvrolijk menu met asperges à la Flammande en een sabayon met rood fruit bestel je bij Brasserie Marie (in Hotel l’Europe).

Paasbrunch box met vislekkernijen

The Good Companion heeft een speciale Paasbrunch Box met lekkers uit de Noordzee zoals makreelpaté en gerookte heilbot, maar ook Paas-cheesecake, Eton Mess en meer.

De Uitsmijter Paasbrunchpakket

De Uitsmijter heeft een feestelijk brunchpakket voor Pasen en je kunt ook Heldenontbijt voor de zorghelden van Zorgwoning Torendael sponsoren op Tweede Paasdag. Ga hiervoor naar hun website en klik op ‘bestellen’.

Aspergediner voor Pasen

Firma Potschaft heeft in samenwerking met Asperges AmsterdamSlagerij de Wit, Kaas van Klaas en House of Watt een Asperge Paasdiner voor thuis.

Gerookte Paaseieren van Frank

Leuk je Pasen op met gerookte Paaseieren van smokemaster Frank van Frank’s Smoke House.

Aspergebox van Kop van Oost

Kop van Oost heeft met Pasen een driegangen aspergebox dat je kunt afhalen bij ze in Amsterdam Oost.

Foto van de Facebookpagina van Het Bosch Waterfront geplukt.

Tags: Paasweekend tijdens de coronacrisis | bestellen voor Pasen | Pasen thuis in quarantaine vieren

Translate»