De Biergrill nieuwe hotspot in BoLo

We kunnen nog heel even genieten van Bos en Lobster, de kreeftwalhalla van Amsterdam op het Bos en Lommerplein, want nog even en de kreeften gaan eruit en deze spot wordt omgetoverd tot De Biergrill. Dezelfde eigenaren, maar dan met een nieuw concept. De Biergrill wordt een nieuwe hotspot waar je kunt neerstrijken voor o.a. heel veel lekker bier. Zo komen er vijf verschillende speciaal bieren en 1 pils op de tap en kun je 40 speciaal bieren op fles scoren.

En aangezien je van al dat bier drinken trek krijgt is er ook wat te nomnom-en. Wat dacht je van saté, burgers, spareribs, bierkippetjes, biefstuk, fish & chips? Genoeg om je cravings te stillen.

Nu al zin in bier en wat lekkers te eten? Nog even wachten, want pas vanaf 2 januari 2017 is deze nieuwe spot in BoLo AAN! Tot die tijd kun je nog chillen met hun lobsters.

De Biergrill
Bos en Lommerweg 313
Amsterdam West | BoLo

Bekijk de website

Error: map could not be loaded - a map with the ID does not exist. Please contact the site owner.
Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
The Avocado Show Amsterdam bar
Amsterdam krijgt een avocadobar

Avocado freaks and geeks kunnen straks hun hart ophalen bij The Avocado Show, de allereerste avocadobar van Amsterdam. Read more

Sluiten