Libertine Cafe Cafe Amsterdam: Nieuwe spot Casper Reinders

Het verf van restaurant Blue Boy op de Spuistraat is nog maar net droog en ook de opening van de  Vietnamese hotspot Bo Nam zit nog vers in ons geheugen, maar horecatyphoon Casper Reinders zit allesbehalve stil want zijn nieuwe food spot in de Negen Straatjes is open. Libertine Cafe Cafe heet deze nieuwe hotspot en ligt uber centraal op de Wolvenstraat.

Ideaal dus als je ergens in de buurt van de Negen Straatjes bent en opeens a serious case of cravings krijgt. En natuurlijk ben is het interieur van deze nieuwe hotspot in hartje centrum Amsterdam weer door een ringetje te halen. Een te gekke marmeren wand, prachtige bar, mooie lampen en een wel heel erg open keuken. Maar ja wat had je ook verwacht van the man who does magic on interiors?

Libertine Cafe Cafe Franse kaart

De spots van Reinders staan er ook om bekend dat ze niet normaal fraai en chill zijn om op relaxstand te gaan, dus maak je alvast op voor een sessie kick back and relax bij deze nieuwe spot. Op de kaart van dit nieuwe restaurant café op de Wolvenstraat staan verschillende snacks, maar ook grotere maaltijden. Het is aan jou om het zo gek te maken als je wilt.

Libertine Cafe Cafe Amsterdam

En mocht je geen genoeg kunnen krijgen van de nieuwe hotspots van Casper dan kun je natuurlijk ook yummy Vietnamees happen bij Bo Nam.

Ben je al bij Ron Gastrobar Paris geweest? Bij deze hotspot eet je een heel fijn Frans maaltje.

Libertine Cafe Cafe
Wolvenstraat 22
Amsterdam Centrum

Bekijk de Facebookpagina

[mapsmarker marker=”284″]

Translate»
Lees vorig bericht:
De Biergrill Amsterdam West
De Biergrill nieuwe hotspot in BoLo

We kunnen nog heel even genieten van Bos en Lobster, de kreeftwalhalla van Amsterdam op het Bos en Lommerplein, want nog...

Sluiten