De Japanner Amsterdam opening

Het is maar goed dat we vroeg zijn gegaan, want het lijkt wel alsof heel de Pijp naar de opening van het nieuwe Japanse restaurant De Japanner op de Albert Cuypstraat is gekomen. Binnen de kortste keren staat de fris en stijlvol ingerichte tent helemaal vol. En dat is ook niet zo gek, want het is ook gewoon een super spot! Scrollen maar voor een impressie van De Japanner Amsterdam.

De Japanner Albert Cuypstraat Amsterdam De Japanner Amsterdam De Pijp

We krijgen gelijk een glaasje bubbels in de handen gedrukt en vrolijk loopt het personeel rond met schalen vol heerlijke Japanse fingerfoods.

Verse sushi met zalm en tempura garnaal, dubbel gepaneerde en dubbel gefrituurde kip, gyoza (Japanse dumplings) en super zachte kipspiesjes. Hmmm alles is stuk voor stuk super vers en niet te filmen lekker. De mannen achter De Japanner staan zelf in de keuken de fantastische Japanese snacks te bereiden en dat ze kunnen koken is zeker!

De Japanner Amsterdam sushi De Japanner Amsterdam opening De Japanner dumplings Amsterdam De Japanner Amsterdam crispy chicken

De Japanner Amsterdam

Ik kom zeker nog eens terug naar deze super leuke nieuwe tent. Sowieso om nog meer van het eten te proeven. Maar zeker ook voor de goede sfeer is goed, de ontzettend vrolijke en vriendelijke bediening en omdat je hier gewoon toppie zit.

De Japanner Albert Cuypstraat opening

De Japanner Amsterdam
Albert Cuypstraat 228
Amsterdam De Pijp

Facebook.com/dejapanner 

Translate»
Lees vorig bericht:
De Japanner Albert Cuypstraat
De Japanner Amsterdam nieuw in de Pijp

Vanaf morgen waait er een lekker Japans briesje door de Albert Cuypstraat in de Pijp. Want dan gaat De Japanner Amsterdam...

Sluiten