De leukste en lekkerste Paasbrunches

Wel zin in een uitgebreid Paasbrunch, maar geen zin om zelf te zwoegen in de keuken? Laat het aan en ander over en schuif aan bij één van deze gezellige Paasbrunches!

Paasbrunches in Amsterdam centrum

Vrolijk Pasen @ Bluespoon Amsterdam

Pasen in stijl vieren doe je bij Bluespoon Amsterdam. Op Eerste en Tweede Paasdag komen de meest heerlijke brunchgerechten met een lentetintje voorbij. De brunch is van 12.00 uur tot 15.00 uur en kost € 49,= per persoon, maar dan heb je ook wat. De kleintjes eten voor € 19,50 mee en de kidscorner (met Paashaas) zorgt dat ze zich niet gaan vervelen.
Meer info over de Paasbrunch @ Bluespoon.

Bluespoon Amsterdam Paasbrunch

Paasbrunches in Amsterdam west

Easter Brunch @ Hugo’s

Op Eerste Paasdag is het vanaf 12.00 uur Paasfeest bij Hugo’s Bar & Kitchen op de Hugo de Grootplein. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er één groot feest van te maken: Lekker veel eten (waaronder (Paas)eieren, maar ook de nodige alcoholische versnaperingen (Bloody Mary’s, Mimosa’s, Cava’s en meer). Wil je ook bij de Paasbrunch van Hugo zijn? Voor 25 euro de neus word je verwend met zes gerechten geheel in Paasstijl.

Mocht je om 15.00 uur nog steeds geen genoeg hebben van de gezelligheid? Blijf dan hangen voor de Oesterspecial van Hugo’s. Oesters voor 1 euro of oesters met topping voor 1,5o!
Event Easter Brunch @ Hugo’s.

Paasbrunch Hugo's Bar en Kitchen Amsterdam

Op zijn Paasbest @ Razmataz

Laat je verwennen met zoete en hartige lekkernijen tijdens het Op zijn Paasbest Paasbrunch bij Razmataz Amsterdam. Uiteraard met heel veel lekkere eitjes zoals het hoort!
razmataz.nl/agenda/op-zijn-paasbest

Razmataz Paasbrunch Amsterdam

Fantastische Flinders Paasbrunch @ Flinders Café

Beide Paasdagen kleurt het geelt bij Flinders Café Amsterdam aan het Frederik Hendrikplantsoen en struikel je over de Paaseieren. Maar er is meer! Croissantjes, Paasstol, matzes, gerookte zalm, Beemster kaas, gekookte eitjes, verse jus, koffie, thee of prosecco. En dat voor € 14,90 de neus. Voor € 7,50 vieren de kinderen ook gezellig Pasen tijdens de Paasbrunch.

Paasbrunch Flinders Cafe Amsterdam

Paasbrunch @ Remise47

Trek gekregen na al dat gezoek naar eieren? Restaurant Remis47 van Hotel De Hallen pakt uit met een heerlijke Paasbrunch op Eerste Paasdag. Denk Paasstol, huisgemaakte scones, quiches, vers fruit, Friandises, zoete gebakjes, sandwiches, Cava, sapjes en heel veel gezelligheid.

Voor €34,50 de neus eet je je buikje rond. Kleine buikjes (kinderen 3-12 jaar) eten mee voor  €17,50.

paasbrunchremise47amsterdamoudwest

Paasbrunches in Amsterdam oost

Buurtbrunch Czaar Peterstraat @ Roest

Een paasbuffet, eieren zoeken en veel gezelligheid. De Paasbrunch vindt Tweede Paasdag vanaf 11.00 uur plaats bij Roest Amsterdam. Buiten als het weer het toelaat, anders verplaatst het festijn zich naar binnen in de loods.
Event Buurtbrunch Czaar Peterstraat.

Buurt Brunch Pasen Czaar Peterbuurt Roest Amsterdam

East(er) Sunday Brunch @ East 57

Van 11.00 uur tot 15.00 uur wordt East 57 in Amsterdam oost op zondag 5 april omgetoverd tot één groot Paasfestijn. Tijdens de Paasbrunch kun je bijvoorbeeld snoepen van charcuterie van Brandt & Levis, kazen van Eriks Delicatessen, broodjes Eggs Florentine, pulled pork, frisse lentesalades en een zoet dessert om de brunch op gepaste wijze af te sluiten.

Kinderen zijn welkom en mogen zich uitleven aan het speciaal kinderbuffet, leuke verrassingen en eieren zoeken en beschilderen.
East(er) Sunday Brunch menu € 27,50 p.p.
Kindermenu € 12,50 p.p.
East(er) Sunday Brunch @ East 57.

East 57 Paasbrunch Amsterdam oost

Sunday Bloody Sunday @ Walter’s The Walter Woodburry Bar

Op Eerste Paasdag kun je vanaf 15.00 uur je brakkigheid uitzitten bij Walter’s The Walter Woodburry Bar op de Javastraat. Bloody Mary’s, een anti-kater lunch en fijne tunes. Het wordt een fijn Pasen!
Event Sunday Bloody Sunday @ Walter’s.

Natuurlijk kun je ook gewoon lekker uitgebreid brunchen bij deze fijne brunchspots in Amsterdam.

Of je lekker laten verwennen bij één van deze hotels tijdens een bijzondere lunch.

Laatste updates

Paasbrunch

  • Paasbrunch

Op je Paasbest in West!

Geniet na het eieren zoeken van een uitgebreide Paasbrunch in restaurant Remise47 van Hotel De Hallen. Van een Paasstol tot huisgemaakte scones, van quiches tot vers fruit, kortom: een smakelijke middag uit!

MENU
Een glas Cava
Paasstol
Scones met jam & mascarpone
Friandises
Zoete gebakjes
Quiches
Kleine sandwiches (3 soorten beleg)
Vers fruit
Appelsap, jus d’orange & melk

Prijs €34.5 per persoon (kinderen 3-12 jaar €17.5)

Translate»
Lees vorig bericht:
Biertje bij Canvas
De beste terrassen van Amsterdam

Lekker eten en drinken op een zonnig terras, wat wil je nog meer? Amsterdam heeft vele terrasssen, dit zijn mijn...

Sluiten