De leukste spots op De Clercqstraat

De tijd dat je alleen naar De Clercqstraat ging om je gsm goedkoop te laten fixen of om een dönertje te scoren is voorbij. Want anno 2015 zijn er tig redenen om je te begeven naar deze leuke straat vol hotspots in Amsterdam Oud-West. Van Marokkaanse klassiekers tot aan Belgische gezelligheid.Deze week all eyes on De Clerqstraat en haar must visit tentjes.

FIER Amsterdam

Hét Belgisch biercafé en restaurant op De Clercqstraat. Denk goed belegde burgers, koude biertjes en natuurlijk een flinke dosis Bourgondische gezelligheid. FIER Amsterdam is gewoon ontzettend leuk.

FIER Amsterdam
De Clercqstraat 78
Amsterdam Oud West
fieramsterdam.nl

FIER Amsterdam cafe restaurant

Rotisserie Amsterdam

Er heerst een heerlijke mysterieuze speak easy sfeer bij Rotisserie Amsterdam. En voor hun spareribs met barbecuesaus ben ik altijd wel te porren. Zo mals dat het vlees bijna van het bot valt en de heerlijke smokey flavoured saus. Extra lekker met knapperige frietjes en cole slaw erbij.

Rotisserie Amsterdam
De Clercqstraat 81
Amsterdam Oud West
Lees meer over Rotisserie Amsterdam.

Rotisserie Amsterdam Oud West

Hendrix

Hendrix is een ode aan de overleden gelijknamige zanger en minstens zo soulful als deze bekende man. Een fijne plek om heerlijke soulfood of een ontspannen drankje te drinken. Binnen of op hun zonnige terras.

Hendrix
De Clercqstraat 82
Amsterdam Oud West
hendrix.nu

Hendrix Amsterdam bar cafe

Tingis

Fans van de Marokkaanse keuken kunnen hun hart ophalen bij restaurant Tingis. De traditionele gerechten zoals tajine en couscous worden dagelijks met liefde bereid volgens oud-Marokkaans recept. En ook met hun gastvrijheid zit het wel snor.

Tingis
De Clercqstraat 75
Amsterdam Oud West
Lees mijn review over Tingis.

Tingis Marokkaans restaurant de Clercqstraat Amsterdam west

 

Pazzi Amsterdam

Dag in dag uit draait de houtoven van restaurant Pazzi Amsterdam overuren om al haar fans te voorzien van pizza’s met dunne bodems en heerlijke toppings. Het is er altijd druk, dus het is duimen dat je een plekje weet te bemachtigen. Maar eenmaal neergestreken wil je niet meer weg.

Pazzi Amsterdam
De Clercqstraat 93
Amsterdam Oud West
Lees over de pizzabattle tussen Pazzi Amsterdam en SOTTO Amsterdam.

Pazzi Amsterdam pizza restaurant Amsterdam oud west

Van ’t Spit

Waar eet je kip, patat en appelmoes? Bij restaurant Van ’t Spit natuurlijk! Maar dan wel gebraden kippetjes van het spit met biologische frietjes en huisgemaakte appelmoes. Zowel binnen als buiten op het zonnige terras aan De Clercqstraat is het goed vertoeven bij Van ’t Spit.

Van ’t Spit
De Clercqstraat 95
Amsterdam Oud West
Lees mijn blog over Van ’t Spit.

Restaurant Van 't Spit Amsterdam

Cantinetta

Bij Italiaans restaurant Cantinetta hap je lekkere pasta’s terwijl je nipt van je wijntje. Deze ontspannen spot is een fijne plek om lekker een Italiaans vorkje te prikken.

Cantinetta Wine and Pasta
De Clercqstraat 105
Amsterdam Oud West
Lees meer over Cantinetta.

Restaurant Cantinetta Amsterdam

De lekkerste verse frietjes eet je hier.

[mapsmarker layer=”11″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Lekkere pasta Amsterdam
10x pasta in Amsterdam

Je hebt pasta en je hebt PASTA!!! Versgemaakte al dente deeg met een heerlijke Italiaanse saus kan, mits goed bereid,...

Sluiten