Dr Blend opent tweede locatie op de Jan Pieter Heije

Dr Blend op de Herenstraat is dé plek waar je naar toe hobbelt als je zin hebt in een opkikker, toe bent aan een detox of als je lijf schreeuwt om vitamientjes die ook nog eens smakelijk zijn. Voor Westsiders (like me) is er goed nieuws, want binnenkort hoeven we niet meer naar De Jordaan te trappen om een dosis Dr Blend tot ons te kunnen nemen. Want ze openen een vestiging in Amsterdam West. Oud-West om precies te zijn, de Jan Pieter Heijestraat om nóg preciezer te zijn. Jazeker, je leest het goed in de JP, de Jan Pieter of hoe je het ook wilt noemen. Ken je die croissanterie op de hoek van de JP en de Wilhelminastraat? Nou die is foetsie en daar komt healthy food spot Dr. Blend.

Dr Blend voor gezond voer en meer

Gezonde smoothies, dorstlessende vers sapjes, healthy sandwiches, bowl of veggies oftewel salades, goed voor je lijf wraps en yoghurtjes met toppings en nog veel meer goed voer scoor je bij deze nieuwe gezonde foodspot op de Jan Pieter Heijestraat. En natuurlijk wordt er ook gekeken naar waar de producten vandaan komen. Biologisch? Yes please! Duurzaam? Dikke prima! En de bereiding van de gezonde gerechten wordt gewoon ter plekke voor je neus gedaan, zodat jij je tanden kunt zetten in een vers en healthy hap.

Wil je nu al een gezonde hap naar binnen werken? De nieuwe Dr. Blend in Amsterdam Oud-West is nog volop in de verbouwing, dus tot die tijd kun je gewoon langs hun vestiging op de Herenstraat 34 in de Jordaan gaan. En zodra de tweede vestiging open is, lees je dat uiteraard terug op bySam.

Ook binnenkort nieuw in Oud-West: Een tweede vestiging van De Japanner

Er is een heuse bouillonwinkel geopend in de Houthavens. Ben jij er al geweest?

Dr Blend
Jan Pieter Heijestraat 131B
Amsterdam West | Amsterdam Oud-West
Ontbijt | lunch | take out

Openingstijden Dr. Blend:
Coming soon

Foto credits: Dr. Blend

[mapsmarker marker=”367″]

Translate»
Lees vorig bericht:
MOMO Amsterdam sushi restaurant uit eten
Bizar lekkere sushi bij restaurant MOMO

Denk je aan bijzondere sushi, dan denk je aan MOMO. Lees verder

Sluiten