Libanese bites happen met meer dan 50% korting

Ik ben gek op Libanees eten. Hummus, mouharara, Libanees brood en andere mezzedaarvoor kun je me altijd wakker maken. Libanees restaurant Cedars zit al zolang ik me kan heugen op de Heemstedestraat in Amsterdam Zuid. Het restaurant stond al enige tijd rood omcirkeld tussen mijn to do spots, maar het kwam er maar steeds niet van. Maar nu heb ik dan eindelijk mijn tanden kunnen zetten in de Libanese heerlijkheden.

Ga nu gelijk naar de deal van Cedars

Libanees mezze festijn

De vriendelijke serveerster vraagt of we willen beginnen met een paar koude mezze. Daar zeggen we geen nee tegen en na een paar minuten knabbelen we op het verse Libanese brood en huisgemaakte Libanese smeersels. ‘Bakken jullie het brood zelf?’ Vraag ik haar aangezien het brood super vers is. ‘Nee, niet meer,’ weet ze mij te vertellen. ‘In het begin deden we dat wel, maar het brood vindt zo gretig aftrek dat er niet tegenop te bakken is. Dus nu hebben we een bakker die het voor ons maakt en vers aanlevert.’ Verder maken ze werkelijk waar alles zelf. Zelfs de hummus dat dagen in beslag neemt aangezien het weken en drogen van de kikkererwten heel erg nauw luistert en alleen de allerbeste kikkererwten en tahin komt de keuken van restaurant Cedars in. ‘Elias (de eigenaar) is erg kritisch op de kwaliteit van de ingrediënten,’ weet de serveerster te vertellen. En tja dat proef je dus.

Hun huisgemaakt mouhamara is er eentje om verliefd te worden. De balans tussen het zoetje en het zuurtje is spot on. Een smeerseltje waar ik blij van word.

Libanees restaurant Cedars Amsterdam mezze

‘Zal ik wat warme mezze op tafel zetten?’ Vraagt de serveerster. Een ‘ja doe maar’ resulteert in een tafel vol met gruwelijk lekkere Libanese hapjes. Pfff waar laten we dit?

Arnabeet: Bloemkool met tahini en zaatar

Jawaneh: Kippenvleugels met koriander en knoflook

Verder: Tabouleh, kibbeh en arayes bil Lahme

Wat een foodfest. Vooral de kibbeh (de citroenvormige gefrituurde hapjes met een vulling van lamsgehakt, pijnboompitten en burghul) met yoghurtsausje is een smaakbommetje. Erg mooi met een hap van de tabouleh.

Ze hebben bij Restaurant Cedars ook mooie vleesgerechten die als hoofdgerecht dienst doen, maar knap persoon die na al deze mezze nog een hoofdmaal kan wegeten. Wij lieten het bij dit Libanees mezze maaltje en sloten het af met een Libanees zoetje.

Uit eten met korting bij restaurant Cedars

Ook zo’n zin gekregen om bij Libanees restaurant Cedars aan te schuiven? Zowel met mooi weer dus een aanrader, want dan kun je je lekker installeren op hun mooie terras, als met minder weer een fijne spot om te eten. Vanaf je tafeltje kun je dan zo de open keuken in gluren. En het leuke is dat je met korting kunt genieten van hun Libanees lekkers.

Zo heb je al een Libanese proeverij voor 2 personen voor € 34,99 in plaats van € 76,50. Das dus gewoon zo hop 54% korting. Best wel fijn niet? Oh en wacht niet te lang, want de deal geldt nog maar tot 1 mei 2018.

Ga nu gelijk naar de deal van Cedars

Fijn terras om te eten

Wist je dat Cedars ook een te gek terras heeft? Het terras ligt aan het water en de zon bereikt de tafeltjes op het terras van Cedars met name in de namiddag en aan het begin van de avond. Ideaal dus als het binnenkort weer terrasweer is en je zin hebt in een glas wijn met wat lekkers om op te knabbelen.

Wil je alle restaurantdeals bekijken? Dat kan! Op de site van Eet.nu staan er nog veel meer fijne deals. Bekijk snel alle deals.

Restaurant Cedars
Heemstedestraat 80
Amsterdam Zuid
Borrel | diner

[mapsmarker marker=”368″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Dr Blend Amsterdam Jan Pieter Heijestraat
Dr Blend opent tweede locatie op de Jan Pieter Heije

Dr Blend op de Herenstraat is dé plek waar je naar toe hobbelt als je zin hebt in een opkikker Lees...

Sluiten