Een vega vorkje prikken bij Meatless District

Ok, ik ben een ontzettende carnivoor, maar dat betekent niet dat ik af en toe een vleesloze hap kan waarderen. Ik was dan ook ontzettend benieuwd naar Meatless District AmsterdamEen nieuwe vega en vegan hotspot op de Bilderdijkstraat die sinds afgelopen weekend open is.

meatlessdistrictamsterdamwest

En als je denkt dat je bij Meatless District beland in tuttige geitenwollensok tent, heb je het mis. Het interieur is geïnspireerd op de Meatpacking District in Manhattan, dus denk aan ruige en stoere materialen en elementen. Best goed gelukt vind ik.

restaurant-amsterdam-west-vegetarisch-meatless-district

Bij de hoge bartafels aan het raam is het lekker mensen kijken.

meatless-district-bilderdijkstraat-amsterdam-west-restaurant-veganistisch vegetarisch-veganistisch-restaurant-amsterdam-west-meatless-district

Op de kaart staan vleesloze dishes zoals vega kroketten op brood, homemade falafel met naanbrood en Caesar Salad met vega kip. Het is even omschakelen, maar het werkt op mijn nieuwsgierigheid. Ik wil stiekem gewoon alles proberen!

meatless-district-amsterdam-bilderdijkstraat-salade

Tadaa daar is hij dan mijn Caesar in een vega jasje. Behalve dat de salade kip en sla bevat heeft het weinig weg van de traditionele salade, maar dat maakt hem niet minder fijn. Deze healthy salad heeft geen croutons van witbrood, maar knapperige boerenkool. De pesto mayo is to die for en nu vraag je je af hoe de vega kip was. Nou damn good. Lekker knapperig van buiten en zacht van binnen. Ik heb de kip niet gemist.

meatless-district-amsterdam-west-vega-salade

Wat ik chill vind aan Meatless District dat er een relaxte sfeer hangt. Je kunt lekker wegduiken in je eigen hoekje, zoals op deze comfy bank en lekker chillen.

restaurant-meatless-district-amsterdam-west

En hoe fijn! Ze hebben ook een terras waar je in de middag lekker in het zonnetje zit. Nice!

Meatless District Amsterdam West vega restaurant

Yes wat een fijne spot! Het is even wennen om een kaart vol met gerechten te zien die doen denken aan vlees, maar vleesloos zijn. But I like it. Meatless District is zowel te gek voor vegetariërs als voor foodies die af en toe wat minder vlees willen eten. En, er is zelfs vegan wijn! Wauw, dat is bijzonder.

Meatless District Bar & Kitchen
Bilderdijkstraat 65-67
Amsterdam West
Ontbijt | lunch | borrel | diner | vegetarisch

meatlessdistrict.com

[mapsmarker marker=”190″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Remise 47 restaurant Amsterdam
Asperges eten bij Remise 47 in de Hallen

Hmmm het is aspergetijd. Het feest van het 'witte goud', heerlijk! Één van de plekken waar je lekker kunt aanschuiven...

Sluiten