De nieuwe cocktailbar van Tess Posthumus en Timo Janse is nu open

Afgelopen 22 december is Flying Dutchmen Cocktails voorzichtigjes open gegaan. Over de nieuwe cocktailbar van bartenders Tess Posthumus en Timo Janse werd al een tijdje gepraat en nu kun je dus zelf een cocktailtje of meer scoren bij de bar in de Odeon.

Flying Dutchmen Cocktails in de Odeon

Een cocktailbar in de Odeon? Maar is daar nog plek? Ja hoor, want in de voorkamer waar voorheen bar Hoppa te vinden was vind je nu Posthumus en Janse al shakend achter de bar. Maar bij Flying Dutchmen Cocktails blijft het niet alleen bij nippen aan je cocktailglas. De oprichters willen hun gasten ook wat meer vertellen over de achtergrond van de spirits die ze gebruiken, de recepturen en de verhalen achter de bartenders die de klassieke cocktails bedachten en hebben gecreëerd. Oh en deze klassiekers krijgen bij deze nieuwe cocktailbar in Amsterdam extra veel kans om te shinen.

Tess Posthumus en Timo Janse

Tess en Timo hebben al behoorlijk wat uren met de shaker gespendeerd en niet zonder succes. Tess heeft verschillende nationale wedstrijden gewonnen en werd in 2013 internationale winnaar van The Mixing Star van Disaronno. In 2015 won ze de Diageo World Class en was daarbij de beste bartender van Nederland en daarna mocht ze ook de titel Best Female Bartender Worldwide in ontvangst nemen. Best een leuke lijst aan prijzen dus. Ook Timo heeft verschillende nationale en internationale cocktailprijzen in de wacht gesleept. En nu openen ze dus samen hun eigen cocktailbar in hartje Amsterdam.

Flying Dutchmen Cocktails
Singel 460
Amsterdam Centrum
Cocktailbar | borrelen

Openingstijden Flying Dutchmen Cocktails:
Maandag tot en met zondag van 17.00 uur tot 4.00 uur

Reserveren is niet mogelijk.

Foto credits: Flying Dutchmen Cocktails

[mapsmarker marker=”471″]

Translate»
Lees vorig bericht:
DimSum District Asian food Shanghai Bistro Amsterdam beste restaurants 2017
Dit zijn mijn favoriete restaurants van het afgelopen jaar

Wauw! Time flies when you eat good food. Lees verder

Sluiten