Foodbloggers Awards de eerste awardshow waar foodbloggers en het publiek de winnaars kiezen.

Foodbloggers Awards is de allereerste award waar foodbloggers en het publiek de prijswinnaars bepalen. Want tja  als je er goed over nadenkt zijn er al volop awards te winnen voor beste dit en beste dat, maar heb je dan niet vaak het gevoel van goh wat zou het leuk zijn als ik ook mee mocht beslissen? Ja toch? En dat kan dus bij de Foodbloggers Awards.

Foodbloggers Awards

Want als foodblogger eet en drink je bijna dagelijks bij verschillende spots. En die deel je met je volgers en je vertelt het tegen iedereen die het wil horen, maar hoe leuk is het als je de horeca ondernemer vervolgens ook kunt belonen met een prijs? Ze in het zonnetje kunt zetten. Juist! Dus tijdens deze awards zijn de foodbloggers in the lead om te bepalen welke spots een prijs en/of vermelding verdienen.

Genomineerden Foodbloggers Awards

Samen met meer dan twintig foodbloggers hebben we onze favoriete foodspots, lievelings nieuwe ontdekkingen, plekken waar we ons stiekem altijd verstoppen voor een killer lunch, dé bars waar we iets te vaak aan hangen voor een liquid dinner en meer van dat soort must visits opgesomd en daaruit zijn in tien categorieën een top 5 uitgerold. Te weten: Foodbloggers Awards genomineerden voor beste foodspot, beste nieuwe restaurant, beste hotelrestaurant, beste brunch, beste cocktailbar, beste social media, beste design, beste wijnbar en er zijn vijf horecaspots genomineerd in de categorie trendsetter en voor de tiende categorie van de Foodbloggers Awards, de publiekslieveling mag iedereen ja echt iedereen stemmen.

Hieronder de genomineerden op een rij:

Genomineerd Foodbloggers Awards beste foodspot

Genomineerd beste nieuwe restaurant

Genomineerd beste hotelrestaurant

Genomineerd beste brunchspot

Genomineerd beste cocktailbar

Genomineerd beste social media

Genomineerd beste design

Genomineerd beste wijnbar

Genomineerd beste trendsetter

En natuurlijk de tiende categorie van de awards: De publiekslieveling waarop je nu kunt stemmen.

Awardshow bij grand café De Tropen

Op maandag 28 augustus a.s. worden de awards uitgereikt in grand café De Tropen in Amsterdam Oost. Samen met technische goeroes Black Stereo maken we er een kick ass feestje van. Onder andere key partners Moët & Chandon en Diageo zorgen ervoor dat de genomineerden voor de awards, de foodbloggers en andere genodigden de awardshow met gesmeerde keeltjes meemaken. Uiteraard zijn er ook fijne bites om te happen en zonder hoofdsponsoren Eet.nu, Lightspeed en Deliveroo is het festijn niet mogelijk. As we speak zijn de juryleden bestaande uit zo’n 25 foodbloggers hun stem uit aan het brengen op hun ultieme favoriete spots en is ook het stemmen voor het publiek opengegooid. En nu is het wachten op 28 augustus voordat we weten wie de oh zo gewilde eerste prijs in de wacht sleept!

Foodbloggers Awards bySam Cityguys Your Ambassadrice

Organisatoren Susam, Roger en Sabine

Juryleden Foodbloggers Awards

Bekijk alle juryleden van de awards op de site Op de site kun je alle juryleden bekijken en meer lezen over de Foodbloggers Awards.

Stem mee op de Foodbloggers Awards

Waaah uiteraard kun je niet wachten om jouw favo spot jouw stem te geven. Dat snap ik, stemmen kan door op de link hieronder te klikken. Het is wel belangrijk dat je een Google account hebt om te stemmen. Oh en delen van deze link mag uiteraard, want hoe mensen stemmen hoe eerlijker het natuurlijk is.

Geef direct je stem aan jouw favo spot in Amsterdam

De eerste awards door foodbloggers in Amsterdam

De Foodbloggers Awards worden georganiseerd door Susam Pang van bySam, Roger Bloem van Cityguys en Sabine de Witte van your ambassadrice. Voor de eerste editie hebben we alleen horecaspots in Amsterdam meegenomen in de nominatieronde, maar we zijn van plan van de awardshow een jaarlijks terugkerend evenement te maken en dit voor meerdere steden te organiseren.

 

Translate»
Lees vorig bericht:
George Fish Shop Amsterdam
George Fish Shop nieuwe stylish fish take out

George Fish Shop zou zomaar je nieuwste pitstop kunnen worden voor verse vis. Lees verder

Sluiten