Cafe Partisan wordt Frida Mexican Cantina, een funky Mexicaanse food spot

Frida Mexican Cantina wordt een nieuwe Mexican foodbar op de Admiraal de Ruijterweg.

Wie de laatste tijd over de Jan Eef is geweest is vast wel opgevallen dat Cafe Partisan al een tijdje dicht is. Achter de prachtige gevel van deze wijnbar wordt al een tijdje hard geklust aan een nieuw concept en een nieuwe smoel. Om dit project extra funky te maken zijn de mannen achter de Chin Chin Club aan boord gekomen. En wie de spots van deze gasten een beetje kent weet dat ze onwaarschijnlijk goed zijn in het neerzetten van toffe spots met een geweldige sfeer. Zo is de Chin Chin Club een soort Aziatisch pretpark voor volwassenen (toen ik daar was waren twee mannen in dinopakken aan het ping pongen) en waan je je bij Hula Hula op tropisch Hawaii.

Frida Mexican Cantina bar restaurant in Amsterdam West

En nu zijn ze dus Frida Mexican Cantina aan het optuigen op de hoek van de Admiraal de Ruijterweg en de Jan Evertsenstraat in de Baarsjes. ‘We gaan eind deze maand open,’ vertelt Danny Lee mij. Één van de Chin Chin Club-guys. ‘Verwacht Mexican food, fiësta, tequila, mezcal en heel veel margarita.’ Oh boy dat klinkt goed! Hun undertag: Mexican Cantina with a funky soul and ugly delicious food. Klinkt nog beter!

Ik ben gek gek gek op Mexican food, dus ik kan niet wachten tot de opening van Frida Mexican Cantina. Kom maar door met die taco’s!

Frida Mexican Cantina
Admiraal de Ruijterweg 79
Amsterdam West | De Baarsjes
Diner | drinks

Volg de Facebookpagina van Frida Mexican Cantina om up to date te blijven.

Openingstijden Frida Mexican Cantina: volgen snel

Foto: van de Instagrampagina van Frida Cantina geplukt

[mapsmarker marker=”226″]

Tags: Wijnbar Partisan op de Jan Evertsenstraat in Amsterdam West wordt Frida Mexican Cantina | Mexicaanse bar restaurant in Amsterdam West | Mexicaans eten in Amsterdam | Mexican food spot in Amsterdam West | nieuwe Mexicaan in Amsterdam | mannen achter de Chin Chin Club openen Frida Mexican Cantina op de Jan Eef in Amsterdam West | ugly delicious food in Amsterdam | Cafe Partisan wordt Frida Mexican Cantina een funky Mexicaanse food spot

Translate»
Lees vorig bericht:
Ceviche workshop Amsterdam
Ik leerde het geheim achter de perfecte ceviche in een Cevicheceviche workshop

Ceviche, het populaire gerecht staat inmiddels bij elk hip restaurant op de kaart. Lees verder

Sluiten