Binnenkijken en proeven bij Hula Hula Amsterdam

Hawaiiaanse spot Hula Hula is het jongere zusje van de Chin Chin Club.

Stilletjes zijn ze open en wordt de gerechten en de cocktails getest op vrienden, familie en anderen. Gisterenavond mocht ik aanschuiven om een proeverij van wat er gaat komen mee te maken.

Hula Hula Amsterdam Centrum
van buiten zie je niet hoe groot Hula Hula eigenlijk is

Sta je bij de entree dan denk je oh het is niet zo heel erg groot, maar eenmaal binnen ontdek je dat het pand ontzettend diep is en heel erg ver doorloopt en zelfs nog een tweede verdieping heeft!

Hawaii sfeer Hula Hula Amsterdam island vibes

Een ding waar de mannen achter Hula Hula erg goed in zijn is een concept neer zetten. Hula Hula moet je het gevoel geven dat je verdwaald bent geraakt in Hawaii en dat is ze goed gelukt. Maskers, zwierige takken, bamboe lambrisering. Alles wel met een chic randje want de wandlampen zijn goudkleurig, er staan marmeren tafels en op sommige tafels ligt wit linnen.

Hula Hula eten dineren drinken Amsterdam

Halverwege het pand is de grote bar waar je wel heel erg fijn aan kunt hangen met een gemixt drankje.

Bar Hula Hula Amsterdam
barhangen bij Hula Hula

Persoonlijk vind ik de zaak achterin het mooist. De zachte banken met roze bekleding, de grote ronde lampen van riet, de hoge palm en geweven stoelen in combinatie met de felgele jaren 80 stoeltjes. Wow, het interieur van Hula Hula is niet normaal tof.

Hula Hula interieur Amsterdam
Hula Hula Amsterdam hotspot
die banken zijn zo tof

Island food bij Hula Hula

En natuurlijk kun je bij Hula Hula ook een vorkje prikken. Hawaii is natuurlijk een eiland en er was ooit nog niet zo heel erg veel, maar de Hawaiiaanse keuken heeft invloeden van verschillende keukens gehad. Van de Japanners (die de bentobox meebrachten dat uiteindelijk de poké is geworden), Chinezen etc. En dat is wat je ook terug gaat proeven als je bij Hula Hula eet. Ze zitten nu nog in de test fase dus we kregen een proeverij en naar aanleiding van de feedback van hun gasten zullen ze uiteindelijk hun kaart samen stellen.

mini pizza’tje Hawaii met hüttenkäse (het deeg is een gefrituurde bao)

Hoe cute is dit mini pizza’tje? En het kleine doosje waarin het gepresenteerd wordt is om op te vreten zo schattig. Het deeg dat eigenlijk een gefrituurde bao is was iets aan de taaie kant, maar wel een grappige amuse.

tataki van hamachi met daikon, granny smith, gerookte aardappelmousse, lapsang kombucha (huisgemaakt) en haringkuit

Ik vind de opmaak van dit bord bijzonder fraai. En de hamachi heeft een mooi pittig buitenkantje. Verder een interessante smaakcombinatie. Ja een fijn gerechtje.

teriyaki porkbelly op een halve bao

De buikspek ziet er ook mooi uit. Het vlees is mooi gegaard en verder niet te heftig op smaak gebracht. Een lekkere bite zo.

pulpo met olie van chorizo, gerookte paprikamousse, polenta, mosselen en koolrabi

Oh yes pulpo! Hij is mooi mals en goed op smaak gebracht en combineert erg mooi met de mousse van gerookte paprika en chorizo olie. De koolrabi en polenta passen er wat mij betreft niet bij qua smaak, dus die mogen ze van mij weglaten. Dat was mijn feedback aan de chef. Less is more!

gouden ananas dessert

Hula Hula cocktails

Als je één ding in ieder geval niet mag missen als je bij Hula Hula bent is het wel hun cocktails want die zijn nicer dan nice. Ik had de frozen banana daiquiri en de painkiller en beiden waren fantastisch. Niet te zoet, de smaken mooi in balans en ook instant een island vibe.

Cocktails drinken Hula Hula
de cocktails bij Hula Hula zijn grandioos

Deze nieuwe tropische tent gaat 5 juli officieel open. Ga eens langs en je zult je ogen uitkijken want deze tent is bijzonder cool ingericht. Cocktailtje erbij en wat om op te knabbelen en je hebt een te gekke tropische avond bij Hula Hula.

Hula Hula
Lijnbaansgracht 161
Amsterdam Centrum
Drinks | diner | dansen

Openingstijden Hula Hula:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”166″]

Tags: nieuwe Hawaiiaanse bar restaurant op de Lijnbaansgracht in Amsterdam Centrum | mannen achter de Chin Chin Club openen Hula Hula |tropische bar restaurant Amsterdam | cocktails drinken en island food eten bij Hula Hula in Amsterdam Centrum | opening van een nieuwe tropische hotspot

Translate»
Lees vorig bericht:
Deer Mama vegan Mylk Burger Bar Amsterdam
Vegan mylkshakes en plantbased burgers bij knappe spot Deer Mama

Deer Mama is hip, vegan en ook nog eens fotogeniek. Lees verder

Sluiten