Asian streetfood snoepen, karaokezingen en pingpongen. Het kan allemaal bij Chin Chin Club.

Het is net alsof je een pretpark binnenloopt. Een pretpark voor volwassenen welteverstaan. Want in plaats van draaimolens en poppenkasten waan je je in de wereld van pingpongtafels, karaoke en killer cocktails. De kat van neonlicht die een gemixt drankje achteroverslaat heet je welkom bij de entree naar de kelder waar de Chin Chin Club Amsterdam zich bevindt. Zet twee stappen en je staat face-to-face met een muur vol lucky cats. Hé hoor ik kattengezang? Jawel hoor, want om de hoek is de karaokekamer waar niet altijd even zuiver, maar zeker wel enthousiast gezongen wordt. Neem je de deur aan je linkerhand, dan struikel je eerst nog over een paar retro arcadespellen om vervolgens terecht te komen in de ruimte waar het gebeurt.

Een club, een bar, een karaoketent en restaurant in één. Chin Chin Club is groots en anders dan alle andere hotspots in Amsterdam. Ben je op zoek naar een avondje vertier dan hoef je in principe het pand niet te verlaten. Begin je avond met een cocktailtje onder de bloesemboom of aan de bar.

Asian streetfood eten bij Chin Chin Club Amsterdam

En als je trek hebt gekregen kun je wat lekkers uitkiezen van de kaart vol met fijne bites. Bereid met traditionele Chinese ingrediënten, maar dan net even met hier en daar een verrassende twist.

Wat dacht je van siu mai, oesters met een schuim van rendang, tempura van zeewier en een vinaigrette van citroengras en sjalot of dumplings van champignons? Of neem een duik in een stapel hoisin spareribs met sesam, chilipeper, bosuien sesammayonaise. Zin in vis? Zet je tanden dan in de zeebaars met pompoen, shiitake, gember, gepofte witte rijst en hoisin beurre blanc. Yummm!

 Chin Chin Club bar restaurant

Heb je je Asian streetfood achter de kiezen? Dan kun je tot in de vroege uurtjes losgaan op de dansvloer en/of nog meer cocktails of een andere alcoholische versnapering gaan opzoeken. En wie weet staan er opeens twee mannen in dino opblaaspakken te pingpongen. Wij maakten het mee, dus wie weet. Alles kan bij Chin Chin Club Amsterdam.

Karaoke zingen in Amsterdam Centrum

Er is nu één karaokekamer af en in gebruik. Ze zijn nu bezig met nog meer privé karaokekamers in de kelder, dus Chin Chin Club Amsterdam wordt een waar speeltuin voor karaokeliefhebbers.

Chin Chin Club Amsterdam Centrum

Chin Chin Club
Rozengracht 133
Amsterdam Centrum
Borrelen | diner | clubben

[mapsmarker marker=”373″]

Openingstijden Chin Chin Club:
Maandag van 18.00 uur tot 4.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag en donderdag van 18.00 uur 4.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 18.00 uur 5.00 uur
Zondag 18.00 uur tot 4.00 uur

Translate»
Lees vorig bericht:
Bistro Zebra Amsterdam
Bizar lekkere Vietnamese broodjes en gerechten van Chef’s Table chef (permanent gesloten)

Bistro Zebra in Amsterdam Oost is denk ik het best bewaarde geheim van 2017. Lees verder

Sluiten