Dit funky en soulful festival wil je niet missen!

Oehh in de categorie niet te missen, heb ik weer wat leuks voor je om in je agenda te zetten. Zondag 30 juli is het één en al funk en soul in de prachtige tuin van De Tropen in het Oosterpark. Deze magische tuin was een paar weken al gezellig druk vanwege UMAMI Park, het aller eerste Asian festival in het Oosterpark en volgende week zondag maken ze een shift naar loads of funkyness met het gratis festival Funk Shui. En dit keer spelen de funky tunes de hoofdrol, maar natuurlijk is er ook soulful food om het feest compleet te maken.

Killer line-up

Voor het festival is Blackstereo aangehaakt om voor de food for your ears te zorgen. En als iemand een te gek feestje weet te organiseren zijn zij het wel en laten zij nou toevallig wel hele leuke connecties hebben in de music scene, want niemand minder dan Soul Clap uit de VS komt even flink aan de knoppen draaien. Nice!! Maar ook Marcel VogelSHMLSS en Match Box zijn van de partij. En nu komt het extra goede nieuws. De toegang tot het festival is gratis. Yup, je leest het goed. Je kunt gewoon grooven op de tunes van Soul Clap zonder een kaartje te kopen. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden voor de guestlist. En dat kan gewoon via deze link: http://bit.ly/funshuiticket.

Funky food

En geen goed festival zonder good food. En dat zit ook bij Funk Shui weer helemaal snor. Er is weer een smakelijke verzameling aan foodtrucks opgetrommeld om te zorgen voor funky soulful food om van te watertanden. Mjam!

Bekijk het Facebookevent

Funk Shui funky festival bij De Tropen

Ik heb me in ieder geval al aangemeld voor Funk Shui. Het is een flinke dosis funk en een beetje feng shui die dit festival maken. Dus je kunt je wel voorstellen hoe zen en chill dit festijn in de tuin van De Tropen gaat worden. Alleen de locatie al….pfff als je weleens in de tuin bij het Oosterpark bent geweest weet je waar ik het over hebt. Hier wil je toch gewoon wonen? Maar aangezien dat uiteraard niet kan, is het dus des te fijner dat we dus met z’n allen van dit fijn stukje groen kunnen genieten tijdens dit soort relaxte festivals.

Info Funk Shui

Wanneer: Zondag 30 juli 2017 van 14.00 uur tot 2.00 uur
Locatie: In de tuin van De Tropen
Kosten: Niets, noppes, nada. Wel even rsvp’en voor de guestlist. De guestlist sluit twee uur voordat het festival begint en vanaf dan ben je € 10,- kwijt om binnen te komen.
Meld je via deze link aan voor het festival: http://bit.ly/funshuiticket

Funk Shui
De tuin van de Tropen aan het Oosterpark.

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Shanghai Bistro Amsterdam
Shanghai Bistro nieuwe funky Chinese spot in de Van Wou

Shanghai Bistro brengt de Van Woustraat in Chinese sferen. Lees verder

Sluiten