Shanghai Bistro nieuwe funky Chinese spot in de Van Wou

Shanghai Bistro brengt de Van Woustraat in Chinese sferen. Deze nieuwe fun casual Chinese eatery (zoals ze het zelf noemen) wordt een spot waar je een duik kunt nemen in al het goede dat de the streets of Shanghai te bieden heeft. Denk aan streetfood, streetfood en nog meer streetfood. Ze beloven heel veel heerlijke klassieke Shanghai dishes maar dan wel met een 2017 twist. Ok, dat klinkt best wel goed.

Shanghai Bistro in de Pijp

Deze nieuwe Asian streetfood spot landt binnenkort dus in de foodstraat van de Pijp: In de Van Woustraat. Op nummer 110 kun je straks je chopsticks laten klapperen. Ik hoop natuurlijk op heel veel verschillende dumplings, buns, springrolls en nog meer van dat heerlijke spul. Oftwel een menu waarop Kung Fu Panda zich gewillig zou storten. Yum.

En ook al waan je je straks bij Shanghai Bistro in de straten van China met funky Chinese gadgets en meer, het is same same but different, want we zitten in Amsterdam, dus het heeft ook een touch of Amsterdam.

Dussss binnenkort hop hop naar de Van Woustraat voor een goede sessie Chinese food. Oh en mag ik een verzoekje doen? Please mogen we ook een karaokehoek gewoon omdat het kan?

Trek in dim sum? Hier eet je de beste dim sum van Amsterdam.

Weet je niet wat je moet bestellen? Met deze handige ultieme dim sum guide weet je zeker dat je tafel vol staat met de allerlekkerste Chinese bites die er zijn. Super lekker!

Geen zin om te wachten totdat je terecht kunt bij Shanghai Bistro? Je kunt nu al een heerlijke kom met ramen noodlesoup eten bij Sapporo RAMEN SORA op de Ceintuurbaan in de Amsterdamse Pijp. Wat mij betreft serveren ze hier de allerbeste tonkotsu ramen van heel Amsterdam.

10 redenen om deze zomer nog naar Sri Lanka op vakantie te gaan

Shanghai Bistro
Van Woustraat 110
Amsterdam Zuid |De Pijp
Drinks | diner

Openingstijden:
Coming soon

[mapsmarker marker=”391″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Hotel Sri Lanka Arugam Bay
Hoteltips Sri Lanka. Waar te slapen in Sri Lanka?

Ga je op vakantie naar Sri Lanka en ben je op zoek naar tips waar te slapen? Lees verder

Sluiten