Geflipt Burgers nu ook in Oud-West

Geflipt Burgers was één van de eerste tenten waar burgers de hoofdrol spelen. I know er waren toen al een paar burgerzaken, maar dit was wel één van the first ones waar je chill kunt zitten. Vandaag de dag struikel je over de burgerzaken, maar Geflipt is zeker nog een van mijn favo’s. Super cool dus dat ze nu ook een vestiging in West hebben geopend. Op het hoekje van de Bilderdijkstraat en de Jacob van Lennepkade kun je je nu te goed doen aan juicy burgers. En laat dat nou bij mij om de hoek zijn, soooo daar struikelde ik even heen.

Geflipt Oud-West is de XL-versie van de burgerzaak in de Pijp. Er is meer plek om te zitten en naast de bekende hoge tafels hebben ze ook grote lage tafels waar je jezelf gezellig kunt parkeren met een hambo’tje en een speciaal biertje.

geflipt-amsterdam-burgers

De bekende burgers ontbreken gelukkig niet op de kaart. The good old Geflipt burger is bij deze nieuwe hotspot van de partij en mjam daar wil ik wel mijn tanden in zetten. Verse krokante patatjes met Zaanse mayo, een dot ketchup en een Zatte on the side en ik ben a happy camper.

burger-geflipt-amsterdam

Een zachte bun met maanzaad, spiegelei, kraakvers blaadje sla, smeltende kaas, tomaatje en een juicy burger, zo hoort een burger te smaken.

geflipt-burger-amsterdam-west geflipt-amsterdam-west

En voor vegetariërs, veganisten, flexitariërs of whatevertariërs flippen ze gewoon een vegaburgertje. En ook al is deze veggie variant goed van smaak, sorry guys, ik ben wat burgers betreft toch echt een meatlover.

Extra bonus is het ruime terras, een bon plek om lekker buiten een burgertje te happen (als het weer het toelaat).

Geflipt Burgers Oud-West
Bilderdijkstraat 205
Amsterdam West | Oud-West
Lunch | brunch | drinks | diner

[mapsmarker marker=”257″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Arles Amsterdam
Restaurant Arles Amsterdam de Pijp

Neo bistro's zijn hot. Kleine French style restaurants waar je voor een prikkie te gek kunt eten. Lekker casual, maar...

Sluiten