Getest: Kade West op de Kinkerstraat Oud-West

Aan de Kinkerstraat in Oud-West is weer een nieuwe leuk tentje geboren: Kade West. Zat eerst nog Café Day in dit pand, in ‘a blink of an eye’ was Café Day met de noorderzon vertrokken en stond het team van Kade West te poetsen en te schrobben en te popelen om de nieuwe bar restaurant te openen.

Nieuwe hotspot lunchtent borrel spot dineren restaurant Kade West Kinkerstraat Oud-West

Op 1 mei was het dan zover, Kade West ging voor het eerst open. Ik kon het dan ook niet laten om direct even een kijkje te nemen. Ik had geluk, de zon scheen en een plekje op hun zonnig terras was een feit.

Nieuwe hotspot lunchtent borrel spot dineren restaurant Kade West Kinkerstraat Oud-West

Top terras

Het terras van Kade West is ook gelijk één van de dingen wat dit nieuwe tentje zo leuk maakt. Er is bijna altijd zon en het is een bijster gezellig hoekje. In de zomer is het terras dan ook van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat afgeladen vol.

Nieuwe hotspot lunchtent borrel spot dineren restaurant Kade West Kinkerstraat Oud-West Nieuwe hotspot lunchtent borrel spot dineren restaurant Kade West Kinkerstraat Oud-West Nieuwe hotspot lunchtent borrel spot dineren restaurant Kade West Kinkerstraat Oud-West

Hetzelfde interieur

Dezelfde tafeltje, stoeltjes en barkrukken. Zelfs de verf aan de muren is exact hetzelfde als bij Café DAY en ik geef Kade West groot gelijk. Alles zag er nog spik en span uit, dus waarom veranderen?

Wel degelijk anders

Ook al zijn de letters op het raam het enige wat in eerste instantie lijkt te zijn veranderd toen de mannen van Kade West hun intrek hebben genomen in dit pand aan de Kinkerstraat er is zeer zeker wat veranderd. Allereerst de sfeer, de mannen van Kade West brengen een gastvrijheid en gezelligheid naar Oud-West dat dit pand niet eerder heeft gekend. Hun enthousiasme werkt ontzettend aanstekelijk.

No nonsense menu

Op de kaart van Kade West geen moeilijk gedoe. Een paar klassiekers (Caesar salad, Clubsandwiches en grootmoeders appeltaart, gerechten die niet fout kunnen gaan (carpaccio, saté en huisgemaakte soepjes) en een paar creatieve creaties zorgen voor ieder wat wils.

Nieuwe hotspot lunchtent borrel spot dineren restaurant Kade West Kinkerstraat Oud-West

De pompoensoep met een vleugje kerrie smaakt zeer bon

Nieuwe hotspot lunchtent borrel spot dineren restaurant Kade West Kinkerstraat Oud-West

Enthousiast krijgen we gratis olijven: uit Griekenland krijgen we te horen

Kade West is met recht een aanwinst voor Oud-West. Een topplek om te chillen in de zon of te borrelen met een biertje van Two Chefs Brewing of Butcher’s Tears. Ik denk dat er voor velen een nieuwe stamkroeg is geboren. Ik hoop in ieder geval op flinke schermen voor tijdens het WK…

Kade West
Kinkerstraat 87
Amsterdam Oud-West
Bekijk de website van Kade West
Of volg Kade West op Facebook

Nog meer hot and new in Amsterdam
Weer zo’n heerlijke nieuwe spot in Amsterdam

Ken je deze unieke brouwerij in Amsterdam al?

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Pop-up zomer restaurant op Vuurtoreneiland tweede editie eten op een unieke locatie buiten Amsterdam
Vuurtoreneiland: pop-up restaurant op een bijzondere plek

Wegens het grote succes van vorig jaar wordt er dit jaar wederom een pop-up zomerrestaurant opgetuigd op Vuurtoreneiland. Lees verder

Sluiten